![]() |
Fransız Mutfağı / Parmantiye Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fransız Mutfağı / Parmantiye ÇorbasıParmantiye Çorbası Kullanılacak malzeme (6 kişi için): 800 gram Adapazarı patatesi, 90 gram sade ![]() 1/2 litre süt, 1 litre et suyu (tavuk suyu da olabilir), 2 yumurta, 3 baş pırasa, yeteri kadar tuz ve karabiber, 1 dilim forma ekmeği ![]() Yapımı: Pırasanın köklerini ve yeşil yerle, rinin kesilip atılacak yerlerini kestikten sonra bol akarsuda iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis vakti gelince çorbayı kâselere boşalttıktan sonra bu kızarmış ekmeklerden de birkaç parça koyun ve böylece servisinizi yapın ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|