Lengeser |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
LengeserMALZEMELER ½ kg kuşbaşı et 2 adet kuru soğan 250 gr ceviz 8 dilim ekmek 2 çorba kaşığı margarin 1 çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 2 su bardağı su HAZIRLANIŞI Margarini eritin, yemeklik doğradığınız kuru soğanları pembeleşinceye kadar çevirin Kuşbaşı doğranmış etleri ilave ederek soteleyin ve su su ekleyerek etlerin pişmesini sağlayın Biraz sulu kalmasına dikkat edin Diğer tarafta her tabak için iki dilim ekmeği küçük parçalara ayırın Üzerlerine iri dövülmüş cevizleri paylaştırın En üste de etleri yerleştirip sıcak olarak servis yapın AFİYET OLSUN ! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|