Lengeser

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lengeser



MALZEMELER
½ kg kuşbaşı et
2 adet kuru soğan
250 gr ceviz
8 dilim ekmek
2 çorba kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber
2 su bardağı su

HAZIRLANIŞI
Margarini eritin, yemeklik doğradığınız kuru soğanları pembeleşinceye kadar çevirin Kuşbaşı doğranmış etleri ilave ederek soteleyin ve su su ekleyerek etlerin pişmesini sağlayın Biraz sulu kalmasına dikkat edin Diğer tarafta her tabak için iki dilim ekmeği küçük parçalara ayırın Üzerlerine iri dövülmüş cevizleri paylaştırın En üste de etleri yerleştirip sıcak olarak servis yapın

AFİYET OLSUN !

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.