![]() |
Kaşarlı biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşarlı biftek1 kg biftek 2 yemek kaşığı zeytinyağı 4 adet patates, haşlanmış ve ezilmiş 1,5-2 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 150gr dil peyniri Hazırlanması: Bir tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyarak bifteklerin tek tek altını ve üstünü kızartın ![]() ![]() ![]() Bifteklerinizi fırın kabınıza yayın ![]() ![]() ![]() Bu arada haşlayıp iyice ezdiğiniz patateslere bir yemek kaşığı tereyağını ocağın üstünde karıştırarak yedirin ![]() ![]() ![]() ![]() 200C lik fırına koyup pürenin üzeri hafif kuruyana kadar fırında tutun ![]() ![]() Dil peynirlerini tel tel ayırın ve pürenin üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın, tekrar fırına verip eriyen peynirler hafif kızarmaya başlayana kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|