Kartopu Tarifi |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kartopu TarifiMalzemeler Yedi sekiz yumurta akı 32 gram şeker 960 gram süt vanilya 3 gram tuz 300 gram şeker Tarif Bilgileri Kategori: Tatlı Tarifleri Puanı: 3 Tarifi Yazdır Yapılışı Yedi sekiz yumurta akını katılaşıncaya kadar vurduktan sonra 32 gram şekerle yoğurunuz 960 gram sütü bir kalem vanilya, 3 gram tuz, 300 gram şekerle tencerede kaynatınız Süt kaynarken içine dövülmüş yumurtaları yuvarlak parçalar halinde atıp hemen çıkarınız Tabağa istif edip kalan süte yumurtaların arısını yedirip hafif ateşte kaynatarak bir düzine karıştırınız Koyulaşınca tabaktaki topların üzerine döküp sıcak yahut soğuk olarak servis yapınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|