> Ispanaklı Karides

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Ispanaklı Karides



MALZEMELER
1 kg ıspanak
600 gr mantar
1 baş soğan
200 gr tost kaşarı
karides

HAZIRLANIŞI
Bir baş soğanı yağda biraz çevrin, saplarını ayıkladığınız ıspanağı ilave edip, sote edin, payreks bir kabın dibine yerleştirin Üzerine biraz rendelenmiş kaşar peyniri dökün, daha sonra sırasıyla, limonlu suda haşlayıp ince ince doğradığınız mantarı, çok az tereyağı ve bir tutam karabiberle sote ettiğiniz karidesleri, en üste de boza kıvamında ki beşamel sosu dökün, kalan kaşar rendesini de serpip, fırına verin ve 30 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.