![]() |
> Kış Türlüsü (8-10 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kış Türlüsü (8-10 Kişilik)MALZEMELER 1,5 kg Kemikli Dana Eti 4 Adet Defne Yaprağı 1 Adet Piliç (1,3 kg) 2 Demet Taze Soğan 400 gr Havuç 1 Adet Kereviz 1 Adet Küçük Lahana 750 gr Küçük Patates 1 Dal Biberiye Tuz, Karabiber, Kekik 2 Yemek Kaşığı Margarin HAZIRLANIŞI Dana etini 8 bardak su ile iyice yumuşayana kadar haşlayın ![]() ![]() Tavuğu parçalara ayırın ![]() ![]() ![]() Taze soğanın yeşil kısımlarını ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() Tavuğun pişmesine yakın patatesleri ekleyin ![]() ![]() Sebzeleri hafif diri kalacak şekilde pişirin ![]() ![]() Ateşten alıp 15 dakika dinlendirin ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|