Kabak beğendi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak beğendi



KABAK BEĞENDİ


Malzemeler:
- 4 adet kabak,
- 4 yemek kaşığı tereyağ,
- 1/2 su bardağı un,
- 15 su bardağı süt,
- 1 kahve fincanı gravyer peyniri rendesi,
- Tuz
Yapılışı:
Etleri tencerede suyunu çekinceye kadar kavurun Kıyılmış soğan, salça, tuz ve karabiber ekleyin Üzerini örtecek kadar kaynar su ekleyip, etler yumuşayıncaya kadar pişirin Kabakları kazıyıp rendeleyen Bir tencereye alıp, suyunu çekinceye kadar pişirin Diğer tencerede tereyağını kızdırıp, unu ilave edip, pembeleşinceye kadar kavurun Sütü ve kabakları ekleyin Tuzunu ilave edin Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin Ateşten alıp, peynir rendesini ekleyin Servis tabağına beğendiyi boşaltın Üzerine eti yayıp servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.