Hünkâr çorbası malzemeleri |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hünkâr çorbası malzemeleri1 bayat ekmek içi 1 su bardağı süzme yoğurt 8 su bardağı et suyu Yarım çay kaşığı kırmızı tozbiber 2 çorba kaşığı margarin, tuz # Hünkâr çorbası hazırlanışı Hünkâr çorbası: Ekmek içini ufalayıp derin bir kaba alın Yoğurdu ilave edip iyice karıştırın 7-8 saat bekletip tekrar karıştırın Bir tencerede et suyunu kaynatın Yoğurtlu ekmek içini ilave edip 15 dakika karıştırarak pişirin Margarini tavada eritip kırmızı tozbiberi ilave edin Karıştırıp çorbaya ekleyin Tuz ilave edip kısık ateşte 5 dakika daha kaynatın Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|