Et Suyu Çorba tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Et Suyu Çorba tarifi



için Malzemeler :

* Tranç et: 500gr
* Havuç:1adet
* Kabak:1adet
* Patates:1adet
* Soğan:1adet
* Dereotu:1adet
* Maydonoz:1adet
* Kereviz:1adet
* Tereyağ:75gr


Et Suyu Çorba
yemeğinin hazırlanışı:

Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk
Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu yapar
Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım

Ardından bütün sebzeleri ekleyip kavuralım dereotu,maydonoz dahil
Suyu ekleyip kaynatalım etler pişene sebzeler parçalanıncaya kadar Et ve sebze piştikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekrar döküp bir taşım kaynatalımOzleştikten sonra altını kapatalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.