![]() |
Kulak Çorbası Tarifi - Kulak Çorbası Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kulak Çorbası Tarifi - Kulak Çorbası Nasıl YapılırKulak Çorbası MALZEME: (6 kişilik) HAMURU: kulak çorbası 1,5 su bardağı un 1 yumurta 1 kahve fincanı su 1 su bardağı sadeyağ Tuz İÇİ: 250 gram kıyma Karabiber Tuz ÇORBA SUYU: 2 yemek kaşığı sadeyağ 2 yemek kaşığı un 5 su bardağı su Tuz YAPILIŞI: 1,5 bardak un, 1 yumurta, biraz su ve tuz ile yoğrulur ![]() ![]() ![]() Kıymaya tuz ve karabiber ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereye 2 kaşık yağ ve 2 kaşık un konularak pembeleşinceye kadar karıştırılır ![]() ![]() ![]() Servis yapılacağı zaman “kulak” denilen bohça şeklindeki yufkalar kuru olarak tabaklara dizilir ![]() ![]() Kıyması soğanlı da olabilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|