Etli Ekmek 5 |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Ekmek 5Etli Ekmek 5 Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapılışı - Etli Ekmek Nasıl Yapılır - Etli Ekmek Malzemeleri Hamuru için: 1 kg un, yeteri kadar tuz Harcı için: Yarım kg kıyma, 2 adet soğan, 1 tatlı kaşığı tuz, karabiber Ekmeği yağlamak için: Tereyağı Un, tuz ve suyu yoğurup hamur yapın Yarım kg kıymayı derin bir kaba koyun Üzerine soğanları rendeleyin Karabiber ve tuzu ekleyin Biraz suyla kıymayı sulandırın Macun haline gelene dek karıştırın Önceden hazırladığınız hamurdan küçük bezeler koparıp 30 cm çapında açın Hamurların yarısına kıymayı koyun Diğer yarısını kıymalı kısmının üzerine kapatın Üzerlerini tereyağıyla yağlayın Teflon tavada çevirerek pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|