![]() |
Çerkez Gözlemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkez GözlemesiÇerkez Gözlemesi Çerkez Gözlemesi Tarifi - Çerkez Gözlemesi Yapılışı - Gözleme Nasıl Yapılır - Çerkez Gözlemesi Malzemeleri Malzemeler Hamur için; 3 su bardağı un 2 çay kaşığı tuz 1,5 su bardağı su 1-2 çay kaşığı kırmızı toz biber (karabiber de katabilirsiniz) Ayrıca; 2 adet orta boy haşlanmış patates 50 - 60 gr tereyağı Hazırlanışı Hamuru hazırlamak için; un , biber ve tuzu derin bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar - bezeler koparıp parçaları hafif unlu tezgahın üzerinde merdane yardımıyla çay tabağı büyüklüğünde açın ![]() Açtığınız hamurların içine haşlayıp rendelediğiniz patatesten koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız gözlemeleri yanmaz yapışmaz tavada ya da sacda önlü arkalı pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|