Tavuklu Elbasan Tava

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Elbasan Tava





Tavuklu Elbasan Tava

1 kg kemiksiz parça tavuk eti
1 kg yoğurt
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
5 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı pul biber

Tavuk iri parçalar halinde haşlanır Suyundan süzülerek bir fırın kabına aktarılır Yoğurt, yumurta ve tuz iyice çırpılır Tavuğun üzerine dökülür 190 derece sıcak fırında kızarana dek pişirilir Fırından çıkınca üzerine yağda kızdırılmış pul biber gezdirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.