Ana kucağı alırken hangi özellik ön planda olmalı? |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ana kucağı alırken hangi özellik ön planda olmalı?Biz de anakucağı, oto koltuğu ve bebek arabası beraber olan ürününü almıştık Bebek arabası 1 yaşına kadar süperdi ama daha sonra sığmamaya başladı Baby2go sağlam ve ucuz olmasından dolayı övülüyor Önceliklerinizi siz belirleyin Anakucağı bana çok saçma gelmişti pek kullanmadık zaten Oto koltuğu da pek iyi olmuyor beraber olunca Onun için ayrı ayrı ortalama fiyatlı olanlardan almak en iyisi Ucuza kaçmayın bütçenizin alabileceği kadar zorlayın bence |
Ana kucağı alırken hangi özellik ön planda olmalı? |
06-26-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ana kucağı alırken hangi özellik ön planda olmalı?Merhabalar Ana kucağı alırken neden çoğu anne kararsız kalır ki benim gibi Anlamazdım eskiden ama o kadar çok çeşit varken ve de güvenli olur mu olmaz mı diye düşünürken kararsız olmamak elde değil hanımlarÇok kullanışlı olsun diye bakmadığım yer kalmadı diyebilirimOto koltuğu şeklinde de kullanalım iki defa da almayalım diye oto koltuğu şeklinde olanlara bakarken Baby2go dikkatimi çektiBeş noktalı emniyet özelliği de aslında önemli bir noktaSizler hangi ana kucaklarından aldınız ya da neleri göz önünde bulundurdunuz ana kucağı alırken?Görüşlerinizi merak ediyorum henüz Baby2go ana kucağını almadım ama alabilirim tek elle açılabilir olması da avantaj değil mi hanımlarBaby2go ana kucağı kullanananız varsa cevap beklerim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|