![]() |
ikiz bebek stresi sağır etti! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ikiz bebek stresi sağır etti!İkiz erkek bebeklerini dokuz ay önce dünyaya getiren Tuğba Burla, bebeklerin bakımı konusunda fazla evhamlı davranınca, 'strese bağlı işitme kaybına' uğradı ![]() Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görüştüğü Burla, bebeklerine çok düşkün olduğunu ve sürekli onlara bir şey olacak korkusuyla hareket ettiğini söyledi ![]() Burla, 13 gün önce kulaklarında çınlama, uğultu ve mide bulantısı şikayetlerinin ardından, aniden hiçbir şey duyamaz hale geldiğini ve yakınları tarafından hemen hastaneye getirildiğini belirtti ![]() Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği Şefi Doç ![]() ![]() ![]() “Ayağa kalkıp yürüyemiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doç ![]() ![]() ![]() Strese bağlı işitme kaybı şikayeti olanların mümkün olan en kısa sürede hekime başvurmaları gerektiğini ifade eden Doç ![]() ![]() ![]() Kliniklerine başvuran ani işitme kaybı hastalarında 2006 yılında büyük bir artış olduğunu ifade eden Doç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|