|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cerrahpaşa, fakültesi, güzel, göz, gözlü, hastalıkları, insanları, tıp, ülkenin |
![]() |
Hangi ülkenin insanları daha güzel gözlü? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi ülkenin insanları daha güzel gözlü? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz HastalıklarıHangi ülkenin insanları daha güzel gözlü? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() Bir foto muhabirinin görmesiyle, bu konuda eğitim almamış aynı sağlıklı gözlere sahip bir başkasının görmesinin farklı olacağına işaret eden Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canlılar arasında en güzel gözlülerin, eşekler, domuzlar ve ceylanlar olduğuna da işaret eden Prof ![]() ![]() ![]() Kuzey yarım kürede güneş fazla etkili olmadığından, bu bölgelerde yaşayanların gözlerinin daha açık renkli olduğuna işaret eden Prof ![]() ![]() ''Kuzeyde güneş fazla olmadığı için gözler açıktır, kısık değildir, korunmamıştır, güneş ve rüzgardan korunma güdüsündeki Afrikalılar kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ÇEKİK GÖZLER- TOD Genel Başkanı ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() Karşı cinsler arasında her şeyin bir bakışla başladığına işaret eden Prof ![]() ![]() ''Gözün güzelliğinden öte, gözün bakışı, anlamıdır önemli olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mynet |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|