![]() |
Böbrek Taşı Gilaburu , Gilaburu ve Böbrek Taşı Gilaburu böbrek taşını eritiyor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böbrek Taşı Gilaburu , Gilaburu ve Böbrek Taşı Gilaburu böbrek taşını eritiyor..Böbrek Taşı Gilaburu , Gilaburu ve Böbrek Taşı Gilaburu böbrek taşını eritiyor ![]() ![]() Girebolu doğadan gelen bir şifa kaynağı ![]() Ağrısız sancısız böbrek taşını eritiyor ![]() ![]() ![]() Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() Kayseri ve yöresinde yetişen gilaburu bitkisinin doğal şifa kaynağı olduğu belirtildi ![]() Gilaburu bitkisinin ve suyunun birçok hastalığa iyi geldiğini ifade eden Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ?Gilaburu suyu içeriğindeki asitler nedeniyle antikanserojen ve antioksidan özelliğe sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BÖBREK- BÖBREK TAŞI: Böbrek taşlarının bütün cinsleri; aslıları itibariyle suda çözünmeyen kalsiyum tuzu olup bu tuz oluşumunu yerinde eritecek bir ilaç bulunmadığından dolayı lazer, ses dalgası vs ![]() ![]() ![]() ![]() Gilaburu ise böbrek taşını, diğer usullerde (lazer vs ![]() ![]() Taşın oluşum süreci tersine işleyerek, taş tamamen erir ve idrar ile birlikte kimyasal madde olarak atılır ![]() 1 kür: (15 Lt ![]() ![]() Taş 8 mm? den büyük ise her 8 mm için bir kür düşünülmelidir ![]() ![]() NOT: Sertliğinden dolayı lazerin de kıramadığı kristalize cins böbrek taşını Gilaburu da eritemeyebilir ![]() ![]() HAZIRLANIŞI ve KULLANILIŞI Su içerisinden alınan Gilaburu bir süzgeç veya kevgir üzerinde ezilir ![]() Meyvenin çıkan suyuna kendisi kadar normal içme suyu ilave edilir ve bu karışım sıkıldığından itibaren 24 saat içinde hasta tarafından içilir ![]() Tadı hafif ekşi olan Gilaburunun mümkün olduğu kadar bu haliyle içilmesi tavsiye edilir ![]() Buna rağmen hasta içmekte güçlük çekiyor ise mümkün olduğu kadar az olmak kaydı ile karışım şeker ile tatlandırılabilir ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|