![]() |
Zamanla öğrendiklerimiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zamanla öğrendiklerimizZAMANLA ÖĞRENDİKLERİMİZ YAŞ 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim ![]() YAŞ 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini öğrendim YAŞ 12 Bir şeyin değerini anlamanın en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim ![]() YAŞ 13 Annemle babamın elele tutuşmalarının ve öpüşmelerinin beni daima mutlu ettiğini öğrendim ![]() YAŞ 15 Bazen hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim ![]() YAŞ 18 İlk gençlik yıllarımın keder, şaşkınlık, ıstırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim YAŞ 24 Aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değer olduğunu öğrendim ![]() YAŞ 33 Bir arkadaşı kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim ![]() YAŞ 36 Önemli olanın başkalarının benim için ne düşündükleri değil, benim kendi hakkımda nedüşündüğüm olduğunu öğrendim ![]() YAŞ 38 Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında küçüğünü almasından anlayabileceğimi öğrendim ![]() YAŞ 41 Bir insanın kendine olan güveninin, başarısını büyük oranda belirlediğini öğrendim ![]() YAŞ 44 Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduğunu öğrendim ![]() ![]() YAŞ 46 Yalnızca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü alabileceğimi öğrendim ![]() YAŞ 49 Herhangi bir işi yaptığımdan daha iyi yapmaya çalıştığımda, o işin yaratıcılığa dönüştüğünü öğrendim ![]() YAŞ 50 Sevgi, evde üretilmemişse, başka yerde öğrenmenin çok güç olabileceğini öğrendim ![]() YAŞ 53 İnsanların bana, izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim ![]() YAŞ 55 Küçük kararları aklımla, büyük kararları ise kalbimle almam gerektiğini öğrendim ![]() YAŞ 64 Mutluluğun parfüm gibi olduğunu, kendime bulaştırmadan başkalarına veremeyeceğimi öğrendim ![]() YAŞ 70 İyi kalpli ve sevecen olmanın, mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim ![]() YAŞ 82 Sancılar içinde kıvransam bile başkalarına başağrısı olmamam gerektiğini öğrendim ![]() YAŞ 90 Kiminle evleneceğim kararının hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim ![]() YAŞ 95 Öğrenmem gereken daha pek çok şey olduğunu öğrendim ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|