![]() |
Alptekin: 'Namaz ile yeniden doğdum' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alptekin: 'Namaz ile yeniden doğdum'Alptekin: 'Namaz ile yeniden doğdum' Sinema oyuncusu ve manken Yaşar Alptekin kaleme aldığı "Namazla yeniden doğdum" adlı kitabının tanıtım toplantısında gözyaşlarını tutamadı ![]() Alptekin: 'Namaz ile yeniden doğdum' 09/06/2007 Sinema oyuncusu ve manken Yaşar Alptekin kaleme aldığı "Namazla yeniden doğdum" adlı kitabının tanıtım toplantısında gözyaşlarını tutamadı ![]() Kendisi hakkında "Siyahtı, beyaz oldu" yorumlarına katılmadığını ifade eden Alptekin, "Ben griydim, Rabbim tozumu aldı bembeyaz oldum ![]() ![]() ![]() Son yıllarda manevi yaşamındaki değişimle dikkat çeken ünlü oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, düzenlediği basın toplantısıyla "Namazla yeniden doğdum" adlı kitabını tanıttı ![]() ![]() Tanıtımda konuşan Nesil Yayınları Yönetim Kurulu Başkanı Safa Mürsel toplantının sadece bir kitap tanıtımı olmadığını, bir hidayetin doğuşu olduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() Konuşmaları ağlayarak dinleyen Alptekin, kürsüde de gözyaşlarına hakim olamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı gazetecilerin kendisi hakkında yaptıkları "Siyahtı, beyaz oldu" yorumlarına katılmadığını kaydeden Alptekin, "Ben griydim, Rabbim tozumu aldı ve bembeyaz oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|