Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hatırla, ithafen, sevgili, suskunuma

Hatırla Sevgili (Suskun'uma İthafen)

Eski 04-19-2007   #1
angelesdream
Icon7

Hatırla Sevgili (Suskun'uma İthafen)

Dudağımda yarım
Kalan söylenmemiş
Son sözümdür
Baki olsa da ayrılık
Aşk her daim
Ölümsüzdür

Çok şey vardı söyleyeceğim söyleyemediğim Hep susturdum içimde tuttum tutmaman gereken sözcükleri Söylemeliydim bütün susturduklarım içimde kalmamalıydı sana dair olanlar Bir söz var dilimde şimdi biz bir daha buluşma sakta, görüşeme sekte kavuşma sakta aşkın bende ölümsüz Sonsuzluğum oldun olmasan da dokumasam da bilmesem de nerdesin kimlesin bildiğim ebedisin bende

Hatırla sevgili
O eski günleri
Çocuklar gibi

Hatırlasan bazen yaşadıklarımızı Yüzüne bir tebessüm otursa gamzelerin çıksa ortaya Aklına düştüğümde ne de güzel şeyler yaşabildik desen Özlesen beni Tekrar kavuşmak istesen imkânsızda olsa İmkansızda olsa bir kez istesen beni görmeyi Hatıralarımıza hep sahip çıksan içinde saklasan onları bir yerlerde Unutmasan silmesen

Efkâr kitabedir aşka
Demde okunur
Yalan dünya
Dört mevsimde
Bir bahar olur

Bir boşluk var şimdi içimde Kapanmayan bir hesap, kapatamadığım aşk yaraları Bu efkâr ne dindi ne dinecek gibi Hiç gitmiyor içimdeki sızın Unut yalan dünya boş ver ama olmuyor boş vermişliklere vuramıyorum kendimi şimdi Bir gün benimde baharım gelecek içimde bir şeyler yeşerecek İçimde sen çiçek açacaksın

Varsın eller
Gönül yarası
Kapanır sansın
Kabuğun altında
Sevgili
Sen kanayansın

Kulağımın içinde uğuldayan yüzlerce kelime var Yüzlerce tanıdık yüz bunlar geçer deyip deyişleri yüzüme öyle vurdum duymaz bakışları var Unutulur demek hep dilde kolay yaşamayan bilemez bunları Sen unutmak istedikçe unutuşum bile seni hatırlatıyor Unutacağım deyişin bile onun bir çağrışımıdır içinde Hep aynı sokağa, aynı ağaca, aynı denize bakarken söylesinler şimdi unutulur mu? Unutulmaz sadece yaralar kabuk bağlar üstü örtülür yaşanmışlıkların Hatırlanmak istenmez ayrılıklar bir gün gelir yara bir yerden kanar Gözün uzaklara dalar içinden yaşadıkların geçer ve sen hiç unutmamışsındır Sadece perdelerini çekmişsindir

Ömrümüzün
Son demidir
Dönülmeyen
Vakit ne de

Senle olsun istemiştim bütün güzelliklerim senle yaşansın Senden ayrı bir şey yaşamayayım senle yaşlanayım Senle bitsin bir ömür benim için Bunlar bir hayal olarak kaldı şimdi ne sen nede senli hayallerimden eserler var Dönülmeyen bir yola girdin dönülmeyecek bir yola gittim şimdi ne sen de ben başka yerlerdeyiz Ayrı kişilerdeyiz ve vakit bizim için artık çok geç

Hatırla sevgili
O eski günleri
Çocuklar gibi

Bazen hatırlasan diyorum Gözlerim gelse gözlerinin önüne Çocukluğuma vursan bazı şeyleri Saçlarımı okşayışın hayal etsen Buğulansa gözlerin birkaç damla yaş düşse Hiç unutmamış olsan beni hep hatırlasan hep sahip çıksan içinde bir yerlerde

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #2
suskun

Ay ay ay çok teşekkür ederim cnmama bu sıralar hatırla sevgilide ahmetle yasemin ayrı sinirlerime gidiyorŞu yönetmenle bi konuşsak yani alsi taktirde izlemiycem bidaha:))morelimi bozuyor çünkü:(
Neyse tekrar teşekkürler cnm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #3
Gözyaşı

Dudağımda yarım
Kalan söylenmemiş
Son sözümdür
Baki olsa da ayrılık
Aşk her daim
Ölümsüzdür
İzin verirsen bu sözü imzam olarak kullanayım çok güzel bi söz

Eski 04-19-2007   #4
Ergenekon

eline sağlık, teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #5
angelesdream
Icon7

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dudağımda yarım
Kalan söylenmemiş
Son sözümdür
Baki olsa da ayrılık
Aşk her daim
Ölümsüzdür
İzin verirsen bu sözü imzam olarak kullanayım çok güzel bi söz
izin ne demek gözyaşımemnun olurum:img-ok:
bu arada ben de size teşekkür ederim arkadaşlarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #6
Gözyaşı

Alıntı:
angelesdream tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
izin ne demek gözyaşımemnun olurum:img-ok:
bu arada ben de size teşekkür ederim arkadaşlarım
o zaman tamamdır gerçekten çok güzel bi söz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #7
[KAPLAN]

Gerçekten güzel bir çalışma olmuş

Eline sağlık angelesdream

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-19-2007   #8
tatia27

güzel şarkı teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com