|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cehennemde, cennettense, isterim, senle, sensiz, yanmak |
![]() |
Sensiz Cennettense,Senle Cehennemde Yanmak İsterim! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Sensiz Cennettense,Senle Cehennemde Yanmak İsterim!![]() ELbetteki sevdanın gücü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bi başınalık nasıl bişeydir bilir misin?dayanabilir misin? hiÇ kimSe bOŞLuqunu doLduramadı ![]() ![]() çagırSam geLmezmiydi ![]() ![]() ![]() yapamadım sensiz olamadım desem ![]() ![]() ![]() ey yar ! sensiz olmuyOr ![]() ![]() ![]() ![]() teseLLi bulamamki herşeyini alıp gtmişti benden yüreqını aldı gitti yüreqimi aldı gitti kaç geceler sabahı bulmadı gözyaşım son bulmadı,onsuz olamıyorum iSte ![]() ![]() Beklenen an, geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ister alir gelirsin, bende kalirsinister kendi elinde, mezara koyarsin her seyinle kabulümsün ![]() ![]() ![]() ![]() Bu koskoca Dünya'da, ALinan Hér néfésin adi Sén, Hér qüLü$ün AnLami Sén, NasiLda AkLima Dü$ürdü $u Rüzqar Séni, Ah Bir bilsen ![]() ![]() ![]() ve kaybettim ![]() ![]() ![]() izLedim uzaktan ![]() ![]() BekLedim qecer Burdan ( die) ![]() ![]() qeLmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sensiz ne kadar Kaybedebilirim ki ![]() ![]() Sustu ![]() ![]() Sensizliğin ikinci günü bugün gözlerim yine nemli,yüreğim paramparça ![]() ![]() ![]() Bende ki bütün duyguları dün gecenin karanlığında kör bir kuyuya içim sızlaya sızlaya attım ![]() Kırdım sevdanın kalemini dün gece,astım darağacına son bir isteğini bile sormadan ![]() ![]() ![]() Sensizliğin ikinci günü bugün gözlerim yine nemli,yüreğim paramparça ![]() ![]() ![]() Başkalarının mutluluklarında emanetim ![]() ![]() Göçebeyim ![]() ![]() ![]() Durduran yokken, Canından oldu azrail,canımı ala ala ![]() ![]() ![]() ![]() bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen ![]() ![]() Bazen oLuyor Sasiriyorum ![]() ![]() SenLe basLarken söze ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() dizLerimin arasinda kafam süreqLi ![]() ![]() BunLar SenLi dü$ünceLer ( die ) qeci$tiriyorum ![]() ![]() AsLinda kendimi Kandiriyorum ![]() ![]() biLiyorum ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() kaç savaşlar verdim uqruna kaç hayat feda ettim kaç yenılqı yaşadım kaç zafer ve hepsi koca bi HİİÇÇÇ oldu ![]() ![]() yazık oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() coooooooooooook guzeldi cok hosuma gitti nezamdir okudugum en guzel siirdi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() sağol bitanecim ![]() beğendiğine sevindim canım |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|