|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kültürü, mutfağı, or venezuela, venezuela, yemek |
![]() |
Venezuela Mutfağı /Venezuela Yemek Kültürü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Venezuela Mutfağı /Venezuela Yemek KültürüEt, balık ve pirince dayalı bir mutfak Bir Güney Amerika Ülkesi olan Venezuela'nın mutfağı genelde et, balık ve pirince dayanır ![]() ![]() 1000 km ![]() ![]() ![]() Venezuela halkı çok fazla pirinç ve siyah kuru fasulye tüketir ![]() ![]() Venezuela'da bol yetişen tropikal meyveler yemeklerde çok sık kullanılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Venezuela'da patates çok tüketilir ![]() ![]() Venezuelalılar çok miktarda mısır da tüketirler ve mısır unu ile değişik bir ekmek yaparlar ![]() ![]() ![]() Venezuela Mutfağı İspanyol, İtalyan ve Fransız Mutfaklarından çok etkilenmiştir ![]() Venezuelalılar genellikle sabah kahvaltısında hafif yerler ![]() ![]() ![]() Eskiden en önemli öğün olan öğle yemeği, kadının çalışma hayatına girmesi ile değişmiş ve bir sandviç veya hafif bir yemekle geçiştirilen bir öğün haline gelmiştir ![]() Günümüzde akşam yemeği Venezuelalıların en önemli öğünüdür ![]() ![]() Kaynak |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|