|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bunları, duymak, erkekler, istiyor, kadınlardan |
Erkekler Kadınlardan Bunları Duymak İstiyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Kadınlardan Bunları Duymak İstiyorİhShiT Nickli Üyeden Alıntı 1 Peki aşkım, öyle olsun![]() 6 Tanga giymemi ister misin?7 Seni seviyorum aşkım![]() 11 Sence popom çok mu küçük?14 Bebegimiz olursa adini sen koy askim![]() 15 Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım16 Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin![]() 17 Sana bir bira açmamı ister misin?19 Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun![]() 22 Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkar beğendi mi?23 Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum![]() 24 Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu![]() 25 Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım![]() 27 10 milyon fazla bana, 5 ver sen![]() 28 Yok hayatım istemem, her şeyim var çok şükür…Ben bunları oldukça çok sevdim Bunları çok söyleyen 170 boyunda kumral, yeşil gözlü beyaz tenli hafif balık etli bi hatun bul bana |
|
Erkekler Kadınlardan Bunları Duymak İstiyor |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Kadınlardan Bunları Duymak İstiyor1 Peki aşkım, öyle olsun![]() 2 Bugün anneler günü, annene gidelim![]() 3 Kaç çocuğumuz olsun hayatım?4 Sen maç izlerken ben ütü yaparım![]() 5 Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin![]() 6 Tanga giymemi ister misin?7 Seni seviyorum aşkım![]() 8 Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor![]() 9 Babam mesleğinin gelecek vaad ettigini söyluyor![]() 10 Spor giyinmene bayılıyorum![]() 11 Sence popom çok mu küçük?12 Ben ek kart istemiyorum Bir kart ikimize yeter![]() 13 Bir sütyen 4 yıl gidiyor![]() 14 Bebegimiz olursa adini sen koy askim![]() 15 Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım16 Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin![]() 17 Sana bir bira açmamı ister misin?18 Bu sene tatile gitmesek de olur![]() 19 Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun![]() 20 Evin küçüğü büyüğü olmaz sekerim Ev evdir![]() 21 Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mi?22 Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkar beğendi mi?23 Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum![]() 24 Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu![]() 25 Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım![]() 26 Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın![]() 27 10 milyon fazla bana, 5 ver sen![]() 28 Yok hayatım istemem, her şeyim var çok şükür…29 Çok eğlendiniz mi?
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|