Sana Tutunurken Düşmeyi Zaten Göze Aldım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Tutunurken Düşmeyi Zaten Göze AldımSana Tutunurken Düşmeyi Zaten Göze Aldım Ve düslerim avuclarimdayken ![]() gördügüm birtek sensin !![]() ![]() ![]() Varligimin tek anlami/yoklugun ! Sen'siz büyüdügüm günlerde büyüttüm sen'imi ![]() ![]() ![]() Bu yürege sigmayacak kadar Kocamansin artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baktigim hersey/de Sen ol ![]() Senden birseyler olsun istiyorum!![]() Gercege bölersek bizi /gönülü ezen ' sadece mesafeler oluyor ![]() ![]() ![]() Hayallerimde ise Kocaman bir biz Hayati avuclarimizin icine almis olabilen! Seni seninle yasayabilmek ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ögrenmesi vaktimi aldi!Ögrenebilmesi Güctü ![]() ![]() Büyük bi sorumluluktu ![]() ![]() Bi türlü varliginin benimle olmasini kabullenemiyordum ![]() ![]() Cünkü birsey yok'ken zaten gitme ihtimali olmazdi ![]() /Ve bu yüzden O insani kaybetme korkundan yoksun olurdun ![]() ![]() Yani ![]() ben seni sensiz yasamayi kabullenmistim![]() ![]() Kaybetmemek ugruna ![]() ![]() ![]() En incelere kadar düsündüm seni/beni ![]() ![]() ![]() Sevgimi yollara serptim ![]() Hasretin armaganim!'Gözden uzak olan Gönüldende uzak olur'- derler ya![]() ![]() Sadece varligini hissetmek (bile) yeterli/mutluluklarin en zirvesine cikabilmek icin! Dokunmasi bambaska ama ![]() ![]() Hissederek seviyorum seni !Gözlerimle degil Yüregimle seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Ellerimle degil Kalbimle dokunuyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüslerimin kahramani ![]() Bi tebessümün bin ömre bedel![]() ![]() Öyle yakisiyorki sana gülüsler/ ![]() ![]() Benimkileride sana armagan ediyorum!Sen hep mutlu ol ![]() ![]() ![]() Biliyorum vuslat' yakinlarda ![]() ![]() Ve yine biliyorum sabretmesini bilmeli insan![]() ![]() Sabrediyorum !! Cok degil ![]() Uzaktsam belki elimi dokunucak gibiyim sana![]() ![]() Biraz Sabir ![]() Biraz Zaman![]() ![]() Elbet birgün kavusacagim sana ! Seni seviyorum Gülüs'lerim ![]() ![]() Mutlulugum ![]() (sun)![]() ![]() alıntı * |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|