![]() |
Gitme ben sana kalbimi verdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitme ben sana kalbimi verdim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni sorma! Suyu tükenmiş limanların denizlerine yürüyüp duruyorum hala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklerken gözlerin geldi gözlerimin önüne, dudakların, duruşun, gülüşün, sevgiyle bakışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() düşmesin ardında diyemedim kızdım,bağırdım, haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim gitme kal diyemedim ![]() ![]() ![]() ![]() Çekip gittin hayatımdan düşlerimi ve anılarımı sarsarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi güz sonu, kışa giriyoruz ben dört mevsim baharı yaşadım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni severken hayatı da sevmiştim ben, dünyayı da, insanları da ![]() ![]() ![]() ![]() Uçup gitti sevgi kuşları hayatımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir rüzgara açarım şimdi kalbimi bir de sulara alıp getirsinler diye sevgimi sana bir tutam sevgiydi yaşam kalbimde bir yudum hasret oldu döküldü gözlerimde tane tane gittin, bir tren garında ömrümü de rayların arasında alıp gittin dizlerim, ellerim, yüreğim paramparça şimdi… Nuri CAN ![]() sunum di-lara |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|