Kaybettiğim Seni Bulmaya Gidiyorum

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaybettiğim Seni Bulmaya Gidiyorum

Kaybettiğim seni bulmaya gidiyorum karaya vurmasına razıyken tüm gemileriminhepsini kaybettimorta yerinden su aldı hepsidenizin ortasında kaldıoysa bir bilsen ne çok şey vardı hazinemdedeniz ne çok şeyimi aldı

umutlarım vardı herşeyden önceama su aldıçürüdüdağıldı

sonra geçmişimsenli günlerin vardıbütün "an"larıbütün "anı"ları hapsetmiştim sandıklarımaoysa yoklar şimdidenizin dibindelerhayatın dibindeyimen kuytu köşedeyim

oysa mavi yolculuklar not edecektim seyir defterimesenli günler düşecekti kalemimdenolmadıseyir defterim ıslandı

ben dünyaları senin önüne serecekkensen senden dünyaları isteyenlere kandınonun yollarında kaldınben öksüz kaldımşimdi limanlarım yetimben onlara ağlarım

oysa gitmek istememiştim ben hiçsenden kopmak ölümdüsensizlik zulümdüve işte yoksun

ben güneşi odana ışık diye koyacekkensen senden güneşi elinde tutmanı isteyenlere kandınyalanlara aldandın

oysa ben bilirim senibuna dayanamazsınyakar kavurur içinialdandığınla kalırsın

seni bu kadar değiştiren neydi bilmiyorum

diğer yarımkencanımkentaa içimdeyken nasıl gidebildin bu kadar uzaklaraiçimde kalarak

seni tek bir bakışından anlayan bencümlelerinde bocalıyorum şimdilerdebu sen değilsin sankisenin değil bu yüzbu can yakan kelimelerbu bakışsen değilsin bu!!

bıraktutma beni!!gemilerime gidiyorum benkaybettiğim seni bulmaya gidiyorum

sanırım orda kaldın sensanırım sen de battınseni yanıma almadansenin yanında olmadan rahat yok bana

bakma ardınabatığıma gidiyorum benkaybettiğim seni bulmaya

YUREGIMIN YARISI BIR TEK SENIN HAKKINDI
SIMDI YANIMDA SEN OLMALIYDIN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com