![]() |
Seninle, Yaşlanmak İstiyorum, Aşk Hikayesi, Duygusal Hikayeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninle, Yaşlanmak İstiyorum, Aşk Hikayesi, Duygusal HikayelerSeninle Yaşlanmak İstiyorum Seninle Yaşlanmak İstiyorum Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum ![]() Benim olduğu kadar dostlarının,dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum ![]() Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım yaşayalım ki öğrenelim ![]() Hayatı ve destek çıkmayı ![]() Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız ![]() Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin ![]() Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız ![]() Öyle ki, yalnız, sıkılmak sıkmalı bizi ![]() Yaşayalım ki ,paramız olunca sevinelim ![]() Güzel günlerimizi evimizde, bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız ![]() Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek… Böylece yaşamalıyız işte ![]() Sonra çocuğumuz olmalı,düşünsene,senin ve benim olan bir canlı ![]() Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız ![]() Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek sırani almalıyım ![]() Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım,söylenerek yumurta kırmalısın ![]() Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız ![]() Zaman su gibi akip giderken, her şey yaşanmış bir hayatımız olmalı ![]() Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden ![]() Mutlu da olsa, kötü de olsa, yasadığımız günler bizim günlerimiz olmalı ![]() Saçlara düşünce aklar, ya da gidince aklar, Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden ![]() Kavgasız, her sabah cinayetle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz ![]() Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız ![]() Eve gelip, benden kahve istemelisin ![]() Çocuklar gelmeli ziyaretimize,geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız ![]() Ben, "Bey" demeliyim sana, sen de “Hanım" ![]() Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni ![]() Tebessümler açtırmalı yüzünde ![]() Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde Birbirimizi sevmenin gururu olmalı "her şeyde"…” |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|