![]() |
kadın çiçektir, aşktır.olmassa olmazdır. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() kadın çiçektir, aşktır.olmassa olmazdır.kadın çiçektir, aşktır ![]() ![]() ![]() KADIN NEDİR? Çocuk gibi davranmayı sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın güçlüdür ![]() Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın sevgilidir ![]() İçinde her zaman sevgiyi taşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın yalnızdır ![]() Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın çılgındır ![]() Neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın hayattır ![]() Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() BİR DEMET ŞİİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN YAGLI BOYA TABLOSU GİBİDİR ![]() Daha ilk cümlesinde, erkek olduğum kadınlar her yaşıma bir el veren kendi bedenlerinin işçisi kadınlar ![]() Varsa komşusundan akıl hocası Kavgayla gürültü tüter bacası Bir de aldatırsa eğer kocası Saçını,başını yolan kadınlar ![]() ![]() ![]() ![]() Dışardan bir sorun görülmez belki Fakat umutsuzdur evli kadınlar Yüzde yüz bir hüküm verilmez belki Genelde mutsuzdur evli kadınlar ![]() Kadının adı yoktu aslında Özgürsün diye kandırıldılar Yıllarca düşlerle avutuldular Yalan gülüşlere aldandılar ![]() Bakarken bile gizemlidir Kadınca düşleriyle kadınlar ![]() Darılsan da hep huzuru gözlersin, Sitemini gözyaşında gizlersin ![]() Kalbi pâk olanın yüzü de aktır, Ateşe girenin yanması haktır ![]() ![]() Aşkı doyasıya yaşamak için Kırlarda bir çiçek, kolay bulunan Sevilen biriyse en sıcağından Aşkın tam adresi olmuş kadınlar ![]() ![]() ![]() ![]() Beni görür müsün rüyalarında, Özleyişle yattığın geceler? ![]() Bazen bir dedektif olur, iz sürerler Lafa gelince her şeyi bilirler Doğru söylemezsen hemen bilirler Erkeğe güvenmezler, Konuşurken hiç dinlemezler ![]() Nisan’ dan sonra yaz’ dır ya Bir mendil olsam derim Ama etten yaratıldım Ben bir mendil bile olamam ![]() Merhaba kaderim diyen, Ben bir Kadınım Anneyim, Yüreğim senin taşıyamadığın Tonlarca yükü taşır ![]() gündüzleri öksüz ![]() ![]() ![]() çiçekler tünedi dağına, kurak sevdaların Barışmak, sarhoş mezesi! Konuşmaksa; dil yakıcı, ışık yetimi ![]() ![]() ![]() ![]() sen yazıya dökme sevgini o besteler içindeki güfteyi ne istiyorsun havva kızından daha ne? kimde bulacaksın gercek sevgıyi debelenme boşuna bu dunyada gene ondan alacaksın meyveni ![]() ![]() ![]() ![]() sen hangi meleğin suretisin? benim kanımı çalmadın çünkü! ![]() Baharmı geldi ne? ne bu milletteki eksik giyinme telaşı? Biz sizi biliriz tutarız da kendimizi, Alimallah üşütürsünüz biyerlerinizi ![]() ![]() ![]() ![]() Meryem’ im ben İsa’ nın annesi Fatıma’ yım Muhammed’ in göz bebeği Herkesin Havva anasıyım Ordulara hükmeden! ![]() Tutkuyu tenimde tadıp Deli divane çöller gezmişler Bensiz gecelere Kabus demişler ![]() ![]() ![]() Çiçeklere vermişler adımı ![]() çoğu zaman koklamadan soldurmuşlar ![]() Hüzünlenmişim, bulutlar ağlamış benimle Çengi deyip Oynatmışlar zorla ![]() ![]() Savaşlar, ençok savaşlar vurmuş beni ![]() Eşitlikte haktır Bir Ceylan gibidir, sana tutulmazsa kaçar Hastalıkta yatakta yatsa da Güzelliktir, önce gelen, akılda ![]() Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız ![]() ![]() ![]() Kadınları anlamak zor! ![]() şarkı söylüyor kadınlar taş duvarlarda derin çatlaklara aldırmıyor kimse susuyor kadınlar ![]() Ne kadınlar sevdim zaten yoktular Yağmur giyerlerdi sonbaharla bir Azıcık okşasam sanki çocuktular Ne kadınlar gördüm zaten yoktular ![]() Aradıklarınız yaralar beni Ya aramadıklarınız? Ne arar İçindeki erkek kadar… ![]() Hiç mümkün mü geçinmek, gitmeyince suyuna? Hep bâtılı aradı, prefabrik kadınlar… ![]() Biri çıktı soyunacaksın dedi sana Biri çıktı giyineceksin dedi sana ![]() aşk bir prezervatifti dilinizde, pervasızca kullanılan ![]() Dokunma, taş bebektir kırılır, Azıcık dokun, yavru kedidir, Sevdiğini sanıp, tırmalar ![]() ![]() ![]() ![]() Uzansam tutacagım belki ellerini Kırılmaktan korkuyorum çekiyorum kendimi ![]() Tanımış olmak güzel seni Bulmuş olmak güzel seni Ah birde kaybetmemek Hak olsa ![]() Öptüm ateş gülü dudaklarından Ben yasaklı odaların kapılarını kırdım ![]() masallarla serpildik Biri güneşten kaçar, Diğeri güneşi depolar ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlar sadece sokulmak ister Ya kolunun altına ya göğsüne Erkeklerse hep dokunmak ister Hem hayatına hem de her yerine ![]() BEN SANA MECBURUM Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Birkaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun Belki Haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin ![]() ![]() BÖYLE BİR SEVMEK(NE KADINLAR SEVDİM) ne kadınlar sevdim zaten yoktular yağmur giyerlerdi sonbaharla bir azıcık okşasam sanki çocuktular bıraksam korkudan gözleri sislenir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir hayır sanmayın ki beni unuttular hala arasıra mektupları gelir gerçek değildiler birer umuttular eski bir şarkğ belki bir şiir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir yalnızlıklarımda elimden tuttular uzak fısıltıları içimi ürpertir sanki gökyüzünde bir buluttular nereye kayboldular şimdi kimbilir ne kadınlar sevdim zaten yoktular böyle bir sevmek görülmemiştir ![]() Kadın çocuktur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|