![]() |
Hİç ağlamadım (yalan..) hiç üzmedin beni (yalan..) hiç yakmadın canımı (yalan...) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hİç ağlamadım (yalan..) hiç üzmedin beni (yalan..) hiç yakmadın canımı (yalan...)Elveda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi müsait bir yürek acısında indirirmisin beni? Yolculuk çok güzeldi sağol ![]() Hİç ağlamadım (yalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürürüm evime kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önceki parçalanmış ayaklarımdan kalan kanlar kurumuş ama izleri kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müsait bir yürek acısında inebilirmiyim ![]() ![]() ![]() Gerçekten çok sıkıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşmekten, yalnız kalmaktan, saplantılı düşlerimden korktum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm suç benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani masal olacaktık seninle ![]() ![]() ![]() ![]() Müsait bir yürek acısında inebilirmiyim… ![]() İnanmıyorum artık mutluluklara ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımla yıkayacağım kalbimi ![]() ![]() ![]() Direnmelerim boşuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emin adımlarla yürüyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni indir müsait bir yürek acısında ![]() ![]() Ben kendi derdime ortak olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz çocukluğuma ağlayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|