![]() |
Kıpırdama sakın... Hafızama aldım bile seni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıpırdama sakın... Hafızama aldım bile seniserin üflediği bir saatte;gözlerimi dikmişim gökyüzüne yine seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıpırtısız ![]() ![]() ![]() Dingin ![]() ![]() ![]() Yeşil gözlerinle gülümserken ![]() ![]() ![]() Kıpırdama sakın ![]() ![]() ![]() ![]() "Saklıyorum seni bi yerlere, bekle biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaslandığım ![]() ![]() ![]() Dinlendiğim ![]() ![]() ![]() Kendime dillendiğim ![]() ![]() ![]() Yapraklarını dökme sakın ![]() ![]() ![]() "Bize dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lal olup bize “sus” uyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut olup ![]() ![]() ![]() Çisil çisil elerine yağıyorum ![]() ![]() ![]() Sonra şımarık küçük sevgilin oluyorum ![]() ![]() ![]() Sımsıkı sarıl, bırakma sakın ![]() ![]() ![]() ![]() "Narkoz almış gibi uykuya hazırım şimdi,sen kokulu rüyalara…Yarı baygın, yarı ölü halimdir sana en yakın olduğum zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savruluyorum ![]() ![]() ![]() Rüzgar kirpiklerimle sevişiyor ![]() ![]() ![]() İçim çekiliyor ![]() ![]() ![]() Takılıp gerçeklere, durma sakın ![]() ![]() ![]() "Zamansız oldu, biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|