![]() |
İsteme Seni Benden..Veremem ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsteme Seni Benden..Veremem ki![]() İsteme Seni Benden ![]() ![]() ![]() ![]() Elimde nerden bulduğumu hatırlamadığım bir kağıt ve ucu bitmek üzere olan bir kalem var ![]() İlk defa ne yazsam diye düşünüyorum ![]() Garip öyle değilmi? Hem de çok ![]() ![]() ![]() Belki de hayatımda ilk defa, Kelimeler zihnimde anlamsızlığa boğuluyor ![]() ![]() Oysa ki kelimeleri hangi anlamıyla kullansam diye düşünürdüm hep ![]() Şimdiyse manasızlığa mahkum edilmiş sözcüklerle cebelleşiyorum ![]() Şimdi kağıdı yırtıp, Kalemi fırlatıp atmak vardı ya neyse ![]() ![]() Aklımdan geçen bu olsa da Yüreğimden geçen bu değil biliyorsun ![]() ![]() Yazamasam da içimden geçenleri seziyorsun ![]() ![]() Hala kalem kağıt elimdeyken beni seyretmeyi, ![]() Yüzümdeki ifadeleri takip etmeyi seviyorsun öyle değil mi? Öyle olmasaydı hayalin şuan yanıbaşımda olmazdı ![]() ![]() Canını canımda hissetmezdim Farkında olduğun herşeyin farkındayım Bildiğini biliyorum yani Ben sendeyim hala Gidemedim senden ![]() ![]() Kaçamadım yüreğimden ![]() ![]() Elimi kolumu bağlayanımsın Uykularımdaki firarımsın Bitmek bilmeyen sancılarım, Nefesimi kilitleyen kalp ağrılarımsın ![]() Sebeplere sığınmayacağım bu defa Kendimi avutmak için savaşmayacağım Yaşanması gerekiyordu ve yaşandı ![]() ![]() Bitmesi gerekiyordu ve bitti ![]() ![]() ![]() Ben bana kalanlarla yolumu bulurum elbet Ya sen? Sen nasıl devam edeceksin? Sen nasıl nefes alacaksın? Ayakta kalabilmek için neyin kaldı ki? ![]() Evet haklısın ![]() ![]() Senin sana ihtiyacı var ![]() ![]() Ama bendesin ![]() ![]() ![]() Veremem ki ![]() ![]() ![]() Sensiz yeni güne gözümü açamam ki ![]() ![]() Seni yüreğimden azad edersem yaşayamam ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ölürsem ölürsün,biliyorum Kıyma sakın kendine ![]() ![]() ![]() İsteme seni benden ![]() ![]() Veremem ki ![]() ![]() ![]() Ölüp de seni öldüremem ki ![]() ![]() ![]() ![]() calıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|