|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adadığım, elveda, hüznüm, hüznüm or elveda, yüreğimi, ömrüm |
Elveda Hüznüm/Elveda Hüznüm Elveda Yüreğimi Adadığım Ömrüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elveda Hüznüm/Elveda Hüznüm Elveda Yüreğimi Adadığım ÖmrümAma Bir şeye dokunma ne olur ![]() ![]() acıtır yanlızlığım yüreğini ![]() Ben'li çilelerin ben'li pişmanlıkların bitti artık Dilediğince özgürsün![]() ![]() Mavi gökyüzünün altında istediğin düş ülkelerine kanatlanabilir yüreğin![]() ![]() Dilediğ in mevsimlerde delice ıslanabilir gözlerin![]() ![]() Bana çıkan tüm yolları adres defterlerinden sil artık![]() Adımın üzerini kalın harflerle işaretleyip kaldır beni hatıralarının en tozlu raflarına![]() ![]() Bana dair tek bir satır kalmasın tek bir cümle olmasın dudaklarında Madem sana acı çektiriyorum bana bıraktıklarını topla yüreğimden ![]() ![]() Sözlerini yeminlerini sök dudaklarımdan ![]() ![]() (Ama Bir şeye dokunma ne olur ![]() ![]() acıtır yanlızlığım yüreğini )Ama bir şeye dokunma ne olur ![]() ![]() Seni " sen " diye seven yüreğime dokunma![]() ![]() Dokunma kanatır diz boyu karanlığım o ince dudaklarını![]() ![]() Hayatımda yenilmeye alışmışken senin yenilgine de alışırım ben![]() ![]() Ben nice yürekte canlı canlı gömüldüm senin zaferlerine de alışırım sevgili![]() ![]() ![]() Bırak dokunma kanayan yaralarıma ![]() ![]() Cennet kokulu tenini sıçramasın kirli yüzümden akan yalnızlıklarım ![]() Daha fazla acıtmasın pişmanlıklarda avutulmuş hatıralarım![]() ![]() Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() Ve her şey bitmişken sana git demeyeceğim![]() ( Susmalıyım ![]() ![]() Sususyorum )Gitsen de tek bir kelime bile etmeyeceğim ![]() Susmalıyım Susuyorum![]() ![]() En derininden en acısından suskunluğumda saklı cevaplarım sevgili![]() ![]() Belki de tüm cevaplarım soruların da saklı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana kalan acıları bana bırakılan yenilgileri- sevgin için bedenimi yüreğimi semer bileceğim - sırtıma yüklenip gidiyorum![]() ![]() Kapıyı aralamana gerek yok sevgili![]() Sana geldiğim yollardan gitmeyi de bilirim ben ![]() ![]() ![]() Gerek yok " en iyisine sen layıksın " sözleriyle avutulmuş devrik cümlelere![]() ![]() Ben iyi bilirim tozlu yolları![]() ![]() ![]() Gidiyorum tüm zaferlerin başkumandanı olarak ayrılığın ganimeti olarak tüm hatıraları yakabilirsin ![]() ( Gitmeliydin ama bu kadar erken değil ![]() )Ben'li tüm yaşananları da unutabilirsin ![]() Artık söze gerek yok![]() ![]() Gitmeliydim ama bu kadar erken değildi![]() Gidiyorum bir bedende " yüreksiz " yaşamayı öğrenmeye gidiyorum![]() Gidiyoru m öznesi çalınmış cümlelerde sana " susmaya " gidiyorum ![]() ![]() Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün ![]() Hayata kaldığın yerden devam edeceksin ![]() ![]() Noktasız virgülsüz![]() ![]() Oysa ben![]() Oysa ben yaşadıkça hep bir eksik vereceğim sabah ictimalarında Hep bir sen eksik olacak nefes almalarım![]() Artı k öznesiz paragrafların içinde yarım cümlelik olarak adam sayılacağım![]() ![]() Artı k ben " sensiz " varolacağım![]() ![]() Topla cümlelerini dudaklarımdan Bana vaat edilmemiş yarınlarımı da yanına al![]() ![]() Bir de benimle yaşadığın mutlulukları Bir de sana yazdıklarımı Kötü bir gününde gözyaşlarını kurulamak için kuru bir peçete niyetine kullanırsın senli satırlarımı![]() ![]() ![]() (Yaşattığın Tüm Mutluluklar için Teşekkür ederim Sevgilim ) Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı yalnızlığımı unutturduğun için ![]() ![]() Ve de yaşattığın tüm mutlulukların için![]() ![]() ![]() Teşekkü rler sevgilim![]() ![]() ![]() Giderken sakın ardına bakma![]() ![]() Gözlerin pişmanlıklarında günahlarında kalmasın![]() ![]() Sana paylaştırılmış her acına ben yüreği kefil gösterdim ![]() Sen yüzünü aydınlığa çevir sadece![]() İnan bana bensiz hayatta seni hep mutluluklar bekliyor olacak![]() ![]() Çünkü sensiz bir yerde yaşarken bile her nefesimde bin dua saklı olacak sana![]() ![]() Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi sevgili ![]() ![]() Bensiz olsan da; Her güneş Her rüzgar saçlarında dolaşmaya gelecek ![]() ![]() Hadi git ![]() ![]() ![]() ![]() Varlığımda acı çekmektense Yokluğumda mutlu ol ![]() ![]() ![]() Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili ![]() ![]() "Topla cümlelerini dudaklarımdan ![]() Her şey bitti artık ![]() ![]() Maviler kadar özgürsün artık![]() ![]() Dilediğince uçabilirsin ![]() ![]() Yolların hep Cennete çıksın sevgili ![]() ![]() ![]() " ![]() Bensiz hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() elveda hüznüm/ elveda yüreğimi adadığım ömrüm ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda ÖMRÜM alıntıdır ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|