![]() |
Erkekler Nasıl Kızları Sever? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Nasıl Kızları Sever?Erkekler Nasıl Kızları Sever? Kadınların hoş olmaları gerektiği konusunda anaokulundan başlayarak neredeyse beyinleri yıkanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kadına şaka yaptığınızda, size hemen iade ederse bu heyecan verir ![]() "Bana haddimi bildiren kadını beğenirim ![]() ![]() "Bizim [erkeklerin] çocuksu niteliklerimiz bizi üstünlük sağlama çabalarına sevk eder ![]() çekmeyeceğini bilmek güzel bir şeydir ![]() "Evet, itiraf ediyorum ![]() ![]() dece zaman zaman güç bir gün yaşıyorum ve mutsuzluk yanına arkadaş ister ![]() ![]() "Oyun oynamayan kadından hoşlanırım ![]() ![]() ![]() "Kadın her zaman gerçekten tatlı ve hoş olduğunda tek düzelik oluşabilir ![]() "Erkek, kadının aptal olduğunu düşünüyorsa, onun dikkatini ciddi şekilde çekmez ![]() ![]() ![]() ![]() "Doğru olmadığını bildiğiniz bir şeyi yapmaya çalıştığınızda, kadın 'Buna zamanım yok' derse heyecan sönebilir ![]() ![]() "Bu çekiciliğiyle o, benim için çok seksi ![]() ![]() ![]() "Uzanarak hiçbir şey anlamadı ![]() ![]() "Hak ettiğimi bilirsem, bana haddimi bildiren kadını beğenirim ![]() ![]() ![]() "Erkek, kendisine kötü davranılmasına göz yummayan kadına saygı duyar ![]() "Kadınlara eşit olarak davranırım, bu nedenle kendi aklımca komik bir şekilde rekabet etmekten hoşlanırım ![]() takılarak ve da kendi mizah duygusuyla komik bir şekilde bana zekasıyla meydan okuyan kadını beğenirim ![]() ![]() "Aslında biraz huysuz kadını beğenirim ![]() ![]() ![]() "Kıpır kıpır bir kadın cinselliği güdüler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|