Tarkan Sperm Bankasına Yatırım Yapacak |
06-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarkan Sperm Bankasına Yatırım YapacakSperm bankasına yatırım yapacak! Tarkan, gelecekte baba olmak isterse diye şimdiden yatırım yapıyo Tarkan , spermlerini sperm bankasında saklama fikrine sıcak baktığını söyledi ve “Gençken spermleri bir bankaya atma fikri aklıma yattı” diye konuştu Tarkan, bir magazin programında spermlerini bir bankada saklama fikrine sıcak baktığını söyledi 36 yaşındaki şarkıcı, program muhabirine yaptığı açıklamada “Gençken spermleri bir bankaya atmak lazımmış Aklıma yattı Neden olmasın, iyi fikir Ben öğreneyim, adresini sana da vereyim” dedi Yaş ilerledikçe spermlerin kalitesinde düşme yaşanabileceğini belirten ve baba olmayı çok istediğini belirten Tarkan, buna rağmen şu sıralar ciddi bir ilişki yaşamaktan kaçındığını da sözlerine ekledi: “Hayatımda biri yok Olsa da kime ne? Bekâr adamım Kendimle çok az kaldım, hep ilişkilerim oldu Şimdi 36 yaşındayım ve kendimle baş başayım Öyle bir ilişkiye girmek gibi bir niyetim yok Arada hayatıma birileri giriyor, birileri çıkıyor Ciddi bir ilişki aramıyorum Biraz tadını çıkarmak, arı misali çiçekten çiçeğe konmak lazım Eğlenmek istiyorum açıkçası” 12 06 2009 |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|