Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahçeli, cem, evlerde, garipoğlu, yakalandı

Cem Garipoğlu Bahçeli Evlerde Yakalandı

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cem Garipoğlu ne kadar ceza alacak?

Cem Garipoğlu hangi suçla ve nasıl yargılancak? Ne kadar ceza alacak? Cem Garipoğlu'nun çocuk mahkemesine sevk edilmesi tepki çekti Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, mahkemeden kemik yaşı tespiti talepinde bulunacaklarını söyledi

197 gün aranan sonunda kendisi teslim olan Cem Garipoğlu hakkındaki adli süreç de tartışma konusu olacak

Cem Garipoğlu nasıl yargılanacak? Kaç yıl ceza alacak? Uzmanlar CNN TÜRK'te olası süreci değerlendirdi

Türk Ceza Kanunu'na göre fiilin işlendiği tarihte yaş önemli TCK bu suçları 3 yaş grubuna ayırıyor

12 yaşından küçük işlenen suçlar, 12-15 yaş arası işlenen suçlar ve 15-18 yaş arası işlenen suçlar

Cem Garipoğlu 18 yaşından küçük oldugu için 3 grup arasında yani 15-18 yaş arasında sayılacak

Eğer ağırlaştırılmış müebbet alırsa Cem Garipoğlu'nun alacağı ceza 14-20 yıl arasında olacak

Müebbet hapse hükmedilirse 9 ila 12 yıl arasında olacak Cem Garipoğlu kasten adam öldürmek suçundan yargılanacak TCK'da bir insanı kasten öldüren kişi müebbet hapse çarptırılıyor

Ancak işlenen cinayet tasarlanarak canavarca hislerle yapılmıssa suç ağırlaştırlmış müebbet hapis oluyor Münevver Karabulut cinayetinde bu unsurlar geçerli

Ayrıca yargılama sürecinde cinsel suç tespit edilirse ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilecek Yani Cem Garipoğlu 2 defa ayrı ayrı ağırlaştırılmış hapis cezası ıle yargılanacak

Baba Süreyya Karabulut, CNN TÜRK yayınında Cem Garipoğlu'nun çocuk mahkemesinde yargılanacağını iddia ederek kemik yaşı tespiti istedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cem Garipoğlu cinayeti anlattı

İSTANBUL - Cem Garipoğlu, Gülhane’deki İstanbul Çocuk Mahkemesi’nde psikologlar ve avukatları eşliğinde iki savcı tarafından yaklaşık yedi saat sorgulandı Cem Garipoğlu, kafasını toparlayamadığını belirtmesi nedeniyle sorguya sık sık ara verildi

Yorgun olduğunu ifade eden katil zanlısı sık sık sinir krizi geçirdi Cem Garipoğlu, olay günü kız arkadaşı Münevver Karabulut ile Bahçeşehir’deki evlerine geldiklerini, Münevver mutfaktayken cep telefonundaki mesajlarına baktığını, gördüğü mesajlar üzerine de tartışmaya başladıklarını anlattı

Cem Garipoğlu mutfaktan aldığı bıçakla Münevver Karabulut’u bıçakladığını söyledi Testereyle ilgili sorular üzerine ise gerisini hatırlamadığını, valize sığmadığı için testereyle kestiğini ifade etti Cem Garipoğlu, cesedi attıktan sonra tekrar eve döndüğünü, annesinin yerdeki lekeleri sorması üzerine kusmuk olduğunu söyleyip birlikte temizlediklerini anlattı Cemgaripoğlu, nerede kaldığıyla ilgili soruları da olaydan sonra tanımadığı biri tarafından üç-dört saat süren bir yolculuk sonunda bir eve ***ürüldüğünü, yemekleri de kendisini ***üren bu kişinin 15 günde bir getirdiği şeklinde yanıtladı

ŞAKA YAPMIŞ

Cem Garipoğlu, daha önce MSN kayıtlarında "Önce sana sarılırım Başlarım sıkmaya boğana kadar" şeklindeki yazışmaları ile ilgili sorulara da "Şaka yaptım" diye cevap verdi Katil zanlısı, Münevver ile ciddi bir ilişki içinde olduğunu, pişman olduğunu ve basında yansıtıldığı şeklinde biri olmadığını da söyledi Cem G sahte nüfus cüzdanı ile ilgili soruya da, barlara girebilmek için kendisinin yaptığını ifade etti Savcıların uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorularına "Kullanmadım" diye yanıt veren Cem Garipoğlu, ailesinden uzak olmasının da kendisinde herhangi bir olumsuzluk yaratmadığını, herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını belirtti Olayın vahametiyle ilgili olarak herhangi bir cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı da sorulan Cem Garipoğlu daha önce böyle bir olaya maruz kalmadığını belirtti Daha önce neden teslim olmadığı şeklindeki soruya ise, korktuğu için teslim olmadığını söyledi Cem Garipoğlu sorgusunun ardından tasarlayarak canavarca hisle ve çocuğa karşı adam öldürmek suçundan mahkemeye sevk edildi

POLİSE VERDİĞİ İFADE

Cem Garipoğlu, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde de şu ifadeyi verdi: "Münevver'in cesedi bavula sığmadığı için cesedi testereyle parçalayıp gitar kutusuna koydum Etiler'deki cesedi bıraktığım yeri rasgele seçtim Yurtdışına çıkmadım, bilmediğim bir yere beni bir kişi ***ürdü Tanımadığım bir kişi bilmediğim bahçeli bir eve ***ürdü, o evde kaldım Olayda satanizm yok Çok üzgünüm o ölmeseydi ben ölseydim
Bahçeşehir'deki evde 700 bin dolar yoktu Daha önce yakalanıp bırakılmadım "

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yedi saat tutulan Cem Garipoğlu, hakkındaki gıyabi tutuklama kararı yüzünden sorgulanmadı Polislerin sorularına cevap vermeyen Cem Garipoğlu sık sık su istedi Cem Garipoğlu, 18 yaşından küçük olduğu için Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne ***ürüldü Resmi olarak ifadesi alınmayan Cem Garipoğlu, polisle yaptığı sohbet sırasında “Çok pişmanım Keşke ben ölseydim Bir anlık bir olaydı” dedi Cem Garipoğlu, “Hiç yurtdışına çıkmadım Hep İstanbul ve çevresindeki illerdeydim” diye konuştu

ELBİSELER YENİ DEĞİL AMA TEMİZDİ

Münevver Karabulut'u öldürmekten zanlı Cem Garipoğlu, polislerle arasında geçen konuşmalar arasında, yurtdışına hiç çıkmadığını, bilmediği bir yere bilmediği bir kişi tarafından ***ürüldüğünü söyledi

Polis göre, cinayetin işleniş şekliyle ilgili bir tereddüt yok Teslim alındığında psiklojisi çok bozuk olan, üzgün görünen ve titreyen Cem'in üzerindeki kıyafetler de yeni değil ancak temizdi Cem'i teslim aldıktan sonra “Gel koçum, sen bize emanetsin” dediği ileri sürülen polise göre olayın satanizmle ilgisi yok “Pişmanım, keşke onun yerine ben ölseydim” diyen Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u olay günü okuldan almış ve annesine de “Bir arkadaşımla geliyorum evi boşalt” demişti Cem Garipoğlu, “Bu hunharlık niçin” sorusuna “Bilmiyorum”, “Münevver'in başını niye kestin?” sorusuna ise ‘Kafası bavula sığmadığı için” yanıtını verdi, Cem Cem “Testereyi almak nereden aklına geldi?” sorusunu da “Bilmiyorum” diyerek yanıtladı

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Münevver Karabulut'u öldürdüğü suçlamasıyla kırımızı bültenle aranırken 197 gün sonra polise teslim olan Cem Garipoğlu, gözaltında sırasında cinayet anı sorulurca titreyerek sinir krizine girdi Polisler, fenalaştığı için Cem'e bir daha cinayet anı ile ilgili soru sormadı

Polis, Cem Garipoğlu'nun avukatı ile teslim olduğu Bahçelievler'deki yerde bulunan bütün MOBESE kemeraları toplayarak incelemeye aldı

İstanbul Valisi Muarrem Güler, Cem Garipoğlu'nun gözaltına alınması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul polisine teşekkür ettiğini aktardı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Muammer Güler'e "Cem ne zaman yakalanırsa yakalansın bana haber verin" demişti

Cem Garipoğlu'nun yapılan üst aramasında cebinden sadece kendi adına düzenlenmiş kredi kartı bulundu Yapılan incelemede kredi kartının hiç kullanılmadığı tespit edildi

İLK BİLGİ ERDOĞAN'A

Cem Garipoğlu'nun teslim olduğu bilgisi ilk olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-22-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Cem Garipoğlu Bahçeli evlerde yakalandı,Cem Garipoğlu yakalandı,Cem Garipoğlu

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Bahçelievler'de yakalandı

Aylardır aranan Münevver Karabulut'un katil zanlısı avukatları tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi Cem Garipoğlu'nun yurtdışından değil avukatları tarafından İstanbul Bahçelievler'de 17 Eylül 00:45'te teslim edildiği alınan bilgiler arasında

Şu anda Emniyet Müdürlüğü'ne gidip gitmeyeceği sorulan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut: " Hayır gitmeyeceğim Ben ne söylediysem çıktı 7 aydır bekliyorduk Türk adaletine güveniyorum Yalnız kimler yataklık yaptı ise saklanmasında yardımı olanların ortaya çıkması lazım Basın yaralı babanın yanında oldu, bu yaralı babaya merhem oldu Doğru yazan oldu yanlış yazan oldu çok zorlu bir dönemden geçtim Şu soru işareti var; 'Bu işi kılıfına mı uydurdular, teslim mi oldu? Yakalandı mı?' tam anlamış değilim" dedi

Süreyya Karabulut sözlerine; "Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek Ben birşeyi itiraf edeyim bu cinayetin arka bahçesinde suistimaller, hatalar çok büyük Şimdi Türk halkının vicdanları rahat olacak

Türkiye'nin dönüm noktası oldu bu cinayet, neden çünkü böyle bir cinayet görülmüş veya şahit olunmuş bir cinayet değil Tabi oldu ama; kesecek gidip Akmerkez'de kahve içecek yok böyle birşey 7 ay bouyunca kan kustum Ben son yaptığım eylemde kendimi tam ifade edemedim Yeni gelen Sayın Emniyet Müdürümüz namusunu ortaya koydu, ben de o zaman mutlu oldum Havada sinek uçuyorsa polisimizin haberi vardır kim ne derse desin Ama bu teslim olmadı, bu yakalandı Önümüzdeki süreçte bu ortaya çıkacaktır Ben zamanı geldiğinde bildiklerimi açıklayacağım, Türk halkı gerçekleri öğrensin Elimde belge yok ama şahitlerim var

Biz aile olarak gece gündüz çalışıyoruz, dostlarımız o kadar çok çalıştı ki Garipoğlu'nun evinin içinden bile bize bilgi geldiAma biz kendimizi ifade edemedik, kelimeler doğru şekilde yan yana koyamadık Ben yanlış anlaşıldım

Para kızımı geri getirir mi?

Ben para alacağım kızımın hakkını arayacağım tabii ki Allah doğrunun yanındadır kim ne derse desin bu cinayetin arka bahçesinde 20-25 kişi var sadece

Cem Garipoğlu değil Bir de başımıza filmciler çıktı ben kiminle uğraşayım Kendimle mi uğraşayım, sağlığımla mı uğraşiayım, gazatecilerle mi uğraşayım Ben tarih vermiyorum önümüzdeki günlerde iddia ettiklerimi açıklayacağım Basına bir saygısızlık yaptı isem ayrı ayrı özür diliyorum"

Cem Garipoğlu'nun ifadesi henüz alınmaya başlanmadı İlerleyen saatlerde başlayacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com