![]() |
Balıkesir Mantısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir MantısıBALIKESİR MANTISI Malzemeler 2 adet tavuk göğsü 2 su bardağı haşlanmış nohut 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber Tuz-karabiber Mantı hamuru için; 4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşığı tuz Yemeğin Tarifi İçinde tuz ve karabiber olan 4 su bardağı suda tavuk göğüslerini haşlayıp, süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|