Anneee Karnımm Acıqqtıı:)) |
04-07-2007 | #1 |
bessraa
|
Anneee Karnımm Acıqqtıı:))Anneee karnım acıktı + sordummu -annee karnım acıktı + - annee karnım acıktı yaaaaaa + ALLAH cezanı versin emi - annee karnın acıktı + nerden biliyosun la - ben anlarım annee karnım acıktı + oğlum bakkarın acıkması midede meydana gelen boşlukların vücut sistemi tarafından doldurulma isteğidir - doydum anne tamam -anne karnım acıktı +eşşek kadar oldun kalk kendin hazırla -ama anne daha dün sen daha çocuksun dedin +o dündü bugün bugün -anne karnım acıktı +kızım dön şöyle bi senin basenlerin mi kalınlaşmış ne -anne karnım acıktı +benimde kızım hadi bir dolma yapta yiyelim - -anneee karnım acıktı +seni doğurcağıma bir dana doğursaymışım senden daha tok gezerdi -annee karnım acıktı +eeeenapiim -yemek yapabilirsin mesela -Anne karnım acıktı -Bezelye var yicen mi +Yok mu tavuk filan -Zıkkımın pekini ye hemi +Anne karnım aç -Neyi kamerayı mı aç +Anne gece benden gizli nete mi giriyorsun sen -Ne pedi oğlum , menepozdayım ben -anne karnım aç +kardeşine söyle o hazırlasın -banane yaa o soğuk getiriyo yemekleri +o zaman git kendin hazırla utanmıyomusun annene söylemeye bunun için mi büyüttüm seni vıdıvıdı -tamam ya ben yatıyorum -anne açım + babana söyle bikerede bee - babaa açım + annen meşgul oluum şu anda yapamaz sen kendin yap -anne ne yemek var? +patates köfte -ohh tam benlikk +ot ye biras ot içine yeşillik girsin - anne karnım aç + yemek yok sana - bağrıma taş basıyorum seni terk ediyooorum o zaman + de yürü la -anne karnım sana bişey demeye çalışıyo +o çok konuşmasın bakalım -anne ben seni çok seviyom +bende seni oğlum -bi yemek koyda yiyelim +zaten içinden gelseydi şaşardım -anne karnımm aç +mutfagı sırtımda gotürmedimya git ye(yeni gezmeden gelen anne) -anne karnım acıktı +daha sabah yedinya -acıktım anne, 1 iskender 2 adana 2 inek 4 tavuk yedim ama hala açımm +ehhgel bide beni yii -anne ben var acıkmak var +acıktığına sevindim aslanım benim büyümüşte acıkabiliyomuş -tabi anne ben büyüdüm +o zaman defol kendin yap yemeğini -anne ben acıktım +iyi yavrumyemek yapayım -boşversene anne ya şöle bi espirik yapar insan yalan ettin diyalogu - anne yemek + anne yemekmi!!! başımıza taş yağacak - anne yemeek + bunuda mı görecektim -anne karnım acıktı +sebep -anne acıktım +her şeye ağlama yemeğini git kendin hazırla, koca adam oldun beeee -ama ama + bak hala konuşuyor -annee +yine mi acıktın babası kılıklı -baba ben acıktım +bu replik yanlış oldu kusura bakmayın +anne karnım acıktııı - +anne karnım acıktı - +anneeeeeeeeeeeeeee -evlenecek yaşa geldin senin yaşındakiler ev geçindiriyo sen hala annee karnım acıktı diyosun yaşından utan git hazırla kendi yemeğini evlenincede kocana mı diyicen acıktım diye -anne +ne var -karnım aç +ginemi -evet +ne doymaz şeysin be yiyon yiyon doymuyon -anne +ne var -sende konuşuyon konuşuyon bi yemek vermiyon +zıkkımın kökünü yeeeeeee ) -anne karnim acikti +dayak istermisin oglum -yok saolBaska ne vardı +yumruk var -cık almiim benbaska?? +tekme var -anne sinirlisin galiba +onuda istemeysen tokat var -en iisi ben makarna suyu koyiyim -annee karnım acktı +karnın mı acıktı -evet karnım acıktı +hee yani düpedüz karnın acıktı, resmen yani -evet anne yaa evet karnm acıktı işte +iyi de bundan bana ne mutfak orda git ye!! - tamam yaa ne kızıyon |
04-07-2007 | #2 |
tatia27
|
bizde durum şöle: annem:acıkmadın mı kızım? ben :yoooo 1 dk sonra annem:akşama ne yapsak!!? ben :bilmem 1 dk sonra annem:sen işeyerinde yemek yedinmi? ben:yedim annem :ne yedin ben :ya bişey yedik heralde bu böle devam ediyo en sonunda ben patlıyorum annem:karnın acıkmadımı daha? ben :anne !! açcıksa ben aptalmıyım gider yerim annem:kızım sen evde fazla kalmıyosun ya ,yani bizim yanımızda yemiyosun ya ben seni hep aç sanıyorum annem yaa çok düşünür bu konuda beni saolsun
04-07-2007 | #3 |
doctor88
|
valla hepsi dogru bezaten bessradan baskasıda acmazdı böle yemekli bi konuyusaol bessrrraaaaannecimmmmmmmmmmdesem anlıyo benimkiii |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|