![]() |
Bayan Üyelerimize ......... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
Bayan Üyelerimize .........SİZE GÖRE,İDEAL ERKEK NASIL OLMALI: SİZE GÖRE İDEAL İLİŞKİ NASIL OLMALI: Bayan üyelerimiz görüşlerinizi bizimle paylaşırmısınız??
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() :) hemen yazayım güven vermeli ![]() ![]() ![]() sahip olmaya çalışmamalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gereken zamanı ayırmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ideal ilişkiye gelince seviyeli olmalı ve herşeyin zamanı olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() ideal erkek:bana göre ideal erkek ,sahip çıkabilen,iyi gününü kötü gününü paylaşmaya hazır,ilgi ve sevgi dolu,yalansız riyasız,oldugu gibi görünmeyi seven yada göründüğü gibi olan ,gizli ama duygusallıgı ve romantizmi bilen birisi olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ideal ilişki:bu özellikteki erkek ideal ilişkiyi yaşatır bana zaten(iş bu erkegi bulmaktaa:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Dürüst ve yalansız her ilişki mükemmeldir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bayan Üyelerimize ......... |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bayan Üyelerimize .........eşler birbirine her konuda destek olmalı ev işlerinde yardım etmeli böyle ce eşin ile fazla zaman geçirmiş olursun:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
merve16
|
![]() Cevap : Bayan Üyelerimize .........ideal ilişki saygı ve sevgi çerçevesinde olan ilişkidir ideal erkeği zaten tatia27 açıklamış
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Bayan Üyelerimize .........ideal eş saygılı ,seviyeli ve sseni seven biri olmalı bence ![]() ![]() ![]() ilişkide saygı çok öenmli benim için bide dürüst olsun ve beni aldatmasın yeter=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Bayan Üyelerimize .........yalan olmucakkkkkk |
![]() |
![]() |
![]() |