![]() |
Unutamadım İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Unutamadım İşteAnlatılacak şeyler olur bazen ama ne mümkün sıraya koyamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmak keşke bir fareden, bir yılandan korkmak olsa ama değil işte!!! En yakın bulduğun şeylerin seni ansızın terketmesi, canım dediğin her şeyden önce gördüğünün yılan oluşu vardır bide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam buldum dediğin anda kaybetmek nedir bilir misin? Atılmışlığı hissettiğin oldu mu? Hayaliyle yaşamayı ezberledin mi? Delicesine sevdiğin ama onun seni sevmediğini öğrendiğin o anı hiç yaşadın mı? Onun eksik yanlarını bile sevebildin mi ? Terkedilişe ilk defa görüyormuş gibi baktın mı? Elvedasız ayrılıklar acıttı mı içini? Göz kapaklarına inat, uyumadığın oldu mu gecelerce? Ve ben hala unutmam gerektiğini söyleyenlere inanmıyorum ![]() Hissettiklerimi söylemektense dost kalmayı, seni sensiz yaşamaktansa susmayı tercih ederim ![]() Seni seviyorum çünkü sen benim siyah beyaz dünyamı renklendiren o çok az şeyden birisin ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum çünkü hala bir şeyler var vazgeçemediğim ![]() ![]() Seni seviyorum çünkü tam her şeyden vazgeçmiştim ki, karanlığımın perdesini yırttı ellerin ![]() Nasıl söyleyeceğini sende bilmiyorsun besbelli ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbim sendeyken her adımda, aklım sendeyken her dakika, unutmadım, unutamadım işte! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|