![]() |
Yengeç Burcu Haziran 2012 Aylık Yorumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yengeç Burcu Haziran 2012 Aylık YorumuYengeç Burcu Aylık Yorum - Haziran 2012 Bu ay İkizler ve Yay eksenli önemli gökyüzü hareketleri sizin ruhsal evlerinizde gerçekleşecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kiminiz için sağlık konusunda bu ay yoğun olarak hastaneye gidip-gelmek olabilir ![]() ![]() Tabii konu sadece sağlık değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz umut, biraz endişeyle beklediğiniz bir şey var ![]() ![]() Kafanızda aslında birden fazla plan ve birden fazla beklenti var ![]() ![]() Kafanız düşüncelerle dolu, nerdeyse düşüncelerin ağırlığıyla başınız yan yatacak adeta ![]() ![]() ![]() Özellikle işle ilgili planları olanlar ay sonunda bir şeye aniden imza atabilirsiniz ![]() ![]() ![]() İş değişikliği görüyorum kimi Yengeçlere ![]() ![]() ![]() ![]() Aileden kalma değerli bir eşya veya emlakla uğraşacak kimi Yengeçler de ![]() ![]() Ancak kendinize ev almak veya istediğiniz bir yere yerleşmek konusunda şartların sizden yana olmasını beklemek isterseniz, ben sonbaharı bekleyin derim ![]() ![]() Yaptığınız çalışmalarınızın, emeklerinizin yeterince karşılık görmediğiniz düşünebilir, alınganlık yapabilirsiniz, ancak bir süre sonra takdir gördüğünüzü görecek, mutlu olacaksınız ![]() ![]() Kimi Yengeçler için şöyle enteresan bir şey görüyorum; kötü ev sahibi kişiyi ev sahibi eder ![]() Merkür ayın 7’sinde burcunuza girince, haberler akacak size ![]() Aşk ne durumda? ![]() ![]() Venüs 12 ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız kimi Yengeçleri de uyarmak isterim, olmayacak duaya amin denmez, sevgilinizle olan iletişim dilinizi değiştirin derim ![]() ![]() ![]() Kimi Yengeçler aşkı bulmaları için sonbaharı bekleyecek gibi ![]() Bu arada, siz Yengeçlere bir yabancı sevgili görüyorum ![]() ![]() ![]() Semavii Hoşgeldiniz
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|