![]() |
Tayfur Girer, Şener Giremez |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Tayfur Girer, Şener GiremezBAZI şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum ![]() Şike soruşturmasında ve davasında adı geçen pek çok spor yöneticisine statlara giriş yasağı getirildi ![]() Bu kişiler takımlarının spor müsabakası olduğu saatlerde karakola gidip imza vermek zorundalar ![]() Yasa gereği ![]() ![]() Ancak başta da dediğim gibi anlamadığım bazı şeyler de oluyor ![]() Mesela Beşiktaş'ın eski teknik direktörü, şimdiki sportif direktörü Tayfur Havutçu'nun durumu ![]() Aynı davada yargılandığı kişiler, mesela Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımının maçlarına gidemezken, Tayfur Havutçu tribünde maç izleyebiliyor ![]() Arada ne fark var, benim anlamam mümkün olamadı ![]() Birisi açıklarsa çok sevinirim ![]() Mike Tyson'ın ağzını burnunu kırarım "TÜRKİYE bir süper güçtür" diyenlere cevaben yazdığım yazıya çok ama çok tepki geldi ![]() Yüzde 95'i olumlu ![]() ![]() Kimileri diyor ki: "Önce hayal edeceksin, sonra olacaksın ![]() ![]() Çok şükür böyle bir yasak getirmedim ![]() ![]() Ben sadece "Yalnız hayalle yaşanmaz" dedim ![]() Süper güç olmak istemek, bunun için çaba göstermek başka şeydir, durduk yerde, "Ben süper güç oldum" diyerek buna herkesin inanmasını beklemek başka şeydir ![]() Bakın Kuzey Korelilere mesela ![]() Niye o kadar ağlıyorlar biliyor musunuz? Dünyanın en büyük, en önemli devlet adamı olan başkanları öldü diye ![]() Çünkü öyle zannediyorlardı ![]() Kim'in kontrol ve kumandasındaki Kuzey Kore medyası, tabii buna medya denebilirse, Kuzey Kore halkına her gün liderlerinin önemini anlatıyordu ![]() ![]() Zannetmiyorlardı ![]() ![]() ![]() Peki sizce Kuzey Kore, dünyanın süper gücü müydü? Biz de değiliz ![]() Olabilir miyiz? Geçmişte olduğumuza göre, ileride de olma ihtimalimiz var ![]() Ama bu lafla olmaz ![]() ![]() Sanata, bilime, fikre, insana değer vererek olur ![]() Kuşkusuz birkaç yıl öncesinden daha iyi durumdayız ama süper güç falan değiliz ![]() Bazıları da demiş ki, "Sende aşağılık kompleksi var ![]() ![]() Bende aşağılık kompleksi var mı yok mu bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ama şu kadarını söyleyeyim ![]() Ben şimdi çıkıp "Mike Tyson'la ringe çıksam ağzını burnunu kırarım" desem gülerler ![]() İşi abartıp ringe çıkarsam Mike Tyson benim ağzımı burnumu öyle bir dağıtır ki, maskara olurum ![]() Mike Tyson'la ringe çıkmak için gece gündüz çalışırsam o zaman belki yenemem ama en azından ringde rezil olmam ![]() Mike Tyson'ın ağzını burnunu kırarım dememem aşağılık kompleksi ise "Evet bende aşağılık kompleksi var" ![]() Ama ağzım burnum sağlam ![]() NE ZAMAN ADAM OLURUZ? Yatak odasına dev aynası koyanın sokağa çıktığında dev görünmediğini anladığımız zaman Fatih Altaylı
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|