Eğitim Hizmetleri Anasözleşme örnekleri |
11-01-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
Eğitim Hizmetleri Anasözleşme örnekleriEĞİTİM HİZMETLERİ a Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir b Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak c Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek d Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, santranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar açmak ve işletmek e Şirket yurt içinde sürücü belgesi vermek amacıyla sürücü kursları açabilir, işletebilir f Eğitim ve öğretim amaçlı her türlü laboratuar kurmak, araç ve gereç, doküman ve laboratuar malzemelerinin alımı, satımı, ithal ve ihracını yapmak
Görünüm Modları |
|