Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, ekim’de, hazırlık, portfolyo, programı, sınavlarına, yetenek

Yetenek Sınavlarına Hazırlık ve Portfolyo Programı 1 Ekim’de Başlıyor

Eski 09-11-2011   #1
Şengül Şirin

Yetenek Sınavlarına Hazırlık ve Portfolyo Programı 1 Ekim’de Başlıyor

Özel Yetenek Sınavı Nedir?

Özel yetenek sınavları üniversitelerin güzel sanatlar, mimarlık ve tasarım fakülteleri tarafından düzenlenen, öğrencilerin görsel algısını ve yaratıcılığını ölçen bir sınav şeklidir Bu sınava girmek için öğrencilerin YGS’den baraj puanını geçmeleri yeterlidir LYS puanının yetenek sınavı için etkisi olmadığından dolayı, öğrencilerin LYS’ye girmelerine gerek yoktur

Yetenek sınavlarıyla öğrenci alan bölümler:

İç Mimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Grafik Tasarım, Çizgi film-Animasyon, İletişim ve Tasarım, Plastik Sanatlar, Sahne Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Tekstil Tasarımı, Moda Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Resim, Heykel, Seramik, Baskı Sanatları, Fotoğrafçılık, Cam, Eski Yazı, Eski Çini Onarımları, Halı Kilim ve Eski Kumaş Desenleri, Tezhip, Fotoğraf ve Video, Resim Öğretmenliği, Seramik Öğretmenliği, Geleneksel Türk El Sanatları Öğretmenliği, Sanat (Tasarım) Yönetimi, Sahne Dekorları ve Kostümü, Geleneksel Türk Sanatları

2010-2011 Eğitim Yılında %100 Başarı

Nevart Sanat ve Tasarım Akademisi 2010-2011 eğitim yılını %100 başarıyla tamamladı Mimar Sinan Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen devlet üniversiteleri ile özel okulları %100 burslu kazanan öğrencilerimiz iç mimarlık, endüstriyel tasarım, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı, animasyon-çizgi film, moda tasarımı, resim, heykel gibi bölümlere kayıtlarını yaptırdılar

2011-2012 Eğitim Yılında Yeni Eğitim Programı

Nevart Akademi’nin uzman eğitmen kadrosu yurtiçinden ve yurtdışından akademisyenlerle görüşerek eğitim programında yenilikler yaptılar 2011-2012 eğitim yılında öğrencilerin yaratıcılığını geliştirecek derslerle imgesel tasarım ve figür çizimleri konusunda ileri düzeyde eğitim vermeyi hedeflemektedir Sanatsal anatomi dersleri teorik ve uygulamalı olarak devam ederken, heykel dersinde kas sistemi ve iskelet yapısı detaylı olarak işlenecektir İmgesel tasarım, renk bilgisi, temel çizim, desen, sanat tarihi dersleriyle birlikte yeni eğitim yılında ek olarak grafik ve fotoğrafçılık dersleri de bulunmaktadır Bu derslerin amacı öğrencilerde kompozisyon bilgisini geliştirmek, görsel hafızayı güçlendirmek , sanatsal kurgulama yeteneğini artırmaktır Bu eğitim programı Türkiye’de sadece Nevart Akademi tarafından uygulanmaktadır 2010-2011 eğitim yılında sağlanan %100 başarının devam etmesi için Nevart Akademi uzman eğitmenleri ve ciddi eğitim programlarıyla yeni döneme yine iddialı başlıyor

Yurtdışında okumak isteyenler için Portfolyo Programı

Yurtdışındaki üniversitelerin güzel sanatlar, tasarım ve mimarlık fakülteleri öğrencileri portfolyo ile kabul etmektedir Portfolyo içeriğinde öğrencinin sanatsal çalışmalarını bulunduran bir dosyadır Bu dosya öğrencinin yeteneğini ve yaratıcılığını ifade etmesi açısından öğrencinin en iyi çalışmalarını içermelidir Portfolyo programımızla ilgili detaylı bilgi için Nevart Sanat ve Tasarım Akademisi - Yetenek Sınavlarına Hazırlık | Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu | Güzel Sanatlar Yetenek Sınavı | Resim Kursu | Resim Atölyesi | Hızlı Okuma | Diksiyon | Hobi Kursu | Sanat Kursları adresini ziyaret edebilirsiniz

Dersler 1 Ekim’de başlıyor Sınıf kontenjanımız 15 kişi ile sınırlıdır Kayıtlarımız başlamıştır

Eğitim programlarımız ve ücretlendirme ile ilgili detaylı bilgi için,
Ders içeriklerini görmek için,
Detaylı bilgi için bizi 0312 439 90 71
nüve forum

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com