|
|
Konu Araçları |
açılmasına, bünyesinde, bölümün, fakültesi, kurulu, mühendislik, onay, rize, verdi, üniversitesi, yüksek, öğretim |
Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bünyesinde 11 Bölümün Açılmasına Onay Verdi. |
08-20-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bünyesinde 11 Bölümün Açılmasına Onay Verdi.Rize Üniversitesi'nde 11 yeni bölüm Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde 11 Bölümün açılmasına onay verdi 10 bin öğrencisi, 500 Öğretim Elemanı ve 450 idari personeli ile bölgenin en önemli eğitim kurumu olan ve bacasız sanayisi haline gelen Rize Üniversitesi, Prof Dr Arif YILMAZ'ın rektör olarak atanmasından sonra hızla büyümeye devam ediyor Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Rektörlüğünce talep edilen Mühendislik Fakültesi Bölümlerinden; Bilişim Sistemleri, Biyomühendislik, Biyomedikal, Elektrik-Elektronik, Enerji Sistemleri, Endüstriye Tasarım, Gıda, Harita, İnşaat, Makine ve Şehir-Bölge Planlama Mühendisliği Bölümlerinin açılmasına onay verdi Mühendislik Fakültesinin Öğretim Üyesi ve bina ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanıp, kısa zamanda eğitim ve öğretime başlaması bekleniyor Rize Üniversitesi’nin mevcut durumu ve projeleri, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'a Rektör Prof Dr Arif YILMAZ tarafından sunulmuş ve takdir almıştı Rize Üniversitesi’ne KPSS ataması ile 40 idari görevlinin (memur) atamasının yapılarak göreve başladığı, 56 akademik kadronun da (öğretim görevlisi, okutman, uzman, araştırma görevlisi) ilanda olduğu ve kısa süre içerisinde göreve başlayacakları öğrenildi Necati Tuzcu - RİZE
Görünüm Modları |
|