![]() |
Kaçaklar Aranıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Kaçaklar Aranıyor!Bir süredir bende pek bakamıyordum foruma ama bazıları foruma hiçten uğramaz oldu! Dejawu Gökkuşağı Baron KRDNZ Delishh Hayko Joker Yıldızlar sahneye en son çıkar,forumumuzun en saygın üyesi Gülgüzeli ![]() Su Perisi Ve ismini uğramadığı için unuttuğum diğer arkadaşlar,e yeter artık dönün şu foruma arkadaş yoksa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kaçaklar Aranıyor! |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Geminin kaptanını unuttuk:)Kaplan sana hiç yakışmıyor,asıl sen nerdesin?:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Hayatın akışına kapıldım gidiyorum Sevgili Vandetta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Bende buralardaydım ama pek bakamıyordum kaplan,artık eski düzene ve kaliteli paylaşımlara dönelim biraz,sanal alemi fazla boş bıraktık:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!:)) Ben de buralardayım ama ne zaman baksam kimse olmuyor forumda o yüzden pek girmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!ismi unutulanlardan farzediyorum kendimi yazmasan da sevgili VANDETTA :)
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Dostlar bakmayın bana,arsız hırsız ev sahibini bastırır misali üste çıkmaya çalışıyorum bende ne zamandır giremediğim için bazı dostları unutmuşum,affola equinox:) Belki bbk'yı unuttum ama bir zamanların djyi olduğunu unutmadım KRDNZ:) Bu çiçek ismini hatırladığım unuttuğum herkese gelsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Bu daveti gözardı edemeyiz sanırım:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Üyelerin görüntülerini ele geçirdik ![]() ![]() ![]() Kaplanın karizma yerlerde:) Baron bir şey dışında gençken yapılması gereken her şeyi yapıyor,bide kaçmasa:) Gökkuşağı görev başında KRDNZi uzaya yollayalım dedik demez olaydık neden mi? Devamı gelecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Birazda ben ekleyeyim bonsoir suskun Aisha jasmine kedikesen melankolik asalet yeşimcivciv fatmanur zeyno ve dönmeyi düşündüğümüz üyeler
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Görevimiz her daim tehlike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Uzaya da gitsem KRDNZ farkımı ortaya koyarım:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kaçaklar Aranıyor!Oooo gözyaşım eksiklerimi tamamlamışsın nerelerdesin sen? Gökkuşağı gözümden kaçtı sanma haykicklerin aşağıda kalıyor paslanmışın sen:) KRDNZ ne dışarı çıkıyorsun çamaşırlar yağmurda ıslanacak diyemi korktun:) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|