2 Yıllık Ticaret ve Yönetim Bölümü Taban Puanları |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
2 Yıllık Ticaret ve Yönetim Bölümü Taban Puanları2 Yıllık Ticaret ve Yönetim Bölümü Taban Puanları Sınavlar bitti tercihler başladı Bütün öğrenciler puanını ve kendi istediğini düşünerek bir şekilde tercih yapmaya çalışıyor Bu sıkıntılı dönemde öğrencilere yardımcı olmak amacıyla aşağıdaki Ticaret ve Yönetim bölümüne ait verileri paylaşıyoruz Ticaret ve Yönetim bölümünün üniversitelere göre bilgilerini inceleyerek bölüm hakkında belli bir düşünceye varabilirsiniz Ve tercih listenize Ticaret ve Yönetim bölümünü yazıp yazmamakta ilgili bir fikre ulaşabilirsiniz Aşağıdaki bilgiler ise hiçbir şekilde yanıltıcı olmayıp kesinlikle doğru bilgilerdir![]() 2011 Yılı Ticaret ve Yönetim Bölümü Taban Puanları Bölüm Üniversite Fakülte/ Yüksekokul Puan Türü Kont ![]() Yerl ![]() Yerleştir Öncelikli En KüçükGenel Kont Taban PuanıTicaret ve Yönetim Sakarya Üniv ![]() Pamukova Meslek Y O![]() ea-1 50 50 245,237 Ticaret ve Yönetim Süleyman Demirel Üniv (Isparta)Senirkent Meslek Y O![]() ea-1 50 50 236,383 Ticaret ve Yönetim Bilkent Üniv (Ankara)Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi M Y O![]() ea-1 120 75 Ticaret ve Yönetim (Destek Burslu) Bilkent Üniv (Ankara)Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi M Y O![]() ea-1 10 10 242,851 Ticaret ve Yönetim (İÖ) Sakarya Üniv ![]() Pamukova Meslek Y O![]() ea-1 50 50 235,69
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|