![]() |
Liselilere Alan Değişikliği Hakkı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Liselilere Alan Değişikliği HakkıAlınan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadettin Sabaz, Bakan adına bir genelge yayımladı ![]() Sabaz, genelgede, ortaöğretim kurumları haftalık ders çizelgesinin yenilerek, 2010-2011 eğitim-öğretim yılından itibaren 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliğine eklenen geçici maddede, ''2009-2010 öğretim yılı sonunda 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuyla ilgili Talim ve Terbiye Kurulundan görüş alındığını ifade eden Sabaz, buna göre, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında genel ortaöğretim kurumlarının 11 ![]() ![]() Sabaz, alan değişikliği başvurularının 2011-2012 eğitim-öğretim yılının başlamasına kadar yapılabileceğini, alan değişikliklerinin yeni öğretim yılının ilk iki haftası içerisinde e-okul sistemi üzerinden gerçekleştirileceğini belirtti ![]() samanyoluhaber
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|