|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gözetim, ilişkin, ithalatta, tebliğ, uygulanmasına, yayımlandı |
![]() |
İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2011/4) Yayımlandı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2011/4) Yayımlandı.İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2011/4) Yayımlandı ![]() Numara : 12 Tarih : 18 ![]() ![]() GÜMRÜK SİRKÜLERİ NO: 2011/12 KONU İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2011/4) Yayımlandı![]() 13 Mart 2011 tarihli ve 27873 sayılı Resmi Gazete’de İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2011/4) yayımlandı ![]() Söz konusu Tebliğ; aşağıda gümrük tarife pozisyonu (G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() G ![]() ![]() ![]() ![]() Eşya Tanımı 3501 ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer kazeinler 3501 ![]() ![]() ![]() ![]() Sodyum kazeinat 3501 ![]() ![]() ![]() ![]() Diğerleri 3502 ![]() ![]() ![]() ![]() Kurutulmuş (yaprak, pul, flokon, ve toz halinde) 3502 ![]() ![]() ![]() ![]() Diğerleri 3504 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu faslın 1 no'lu ek notunda belirtilmiş olan konsantre süt proteinleri 3504 ![]() ![]() ![]() ![]() Diğerleri Tebliğe göre yukarıda belirtilen eşya ancak Dış Ticaret Müsteşarlığı’nca (İthalat Genel Müdürlüğü) düzenlenecek gözetim belgesi ile ithal edilecektir ![]() ![]() ![]() Bir gümrük beyannamesi kapsamında ilgili gümrük tarife istatistik pozisyonundan brüt 50 kilogram veya daha az miktarda yapılacak olan ithalat gözetim uygulamasından muaf tutulacaktır ![]() Gözetim belgelerinin geçerlilik süresi 6 (altı) aydır ![]() Gümrük beyannamesinin tescili sırasında gümrüklerce tespit ve kabul edilen kıymet veya miktarın, gözetim belgesinde kayıtlı kıymet veya miktarı, toplam %5'ten (%5 dahil) daha az bir oranda aşması ithalatın yapılmasını engellemeyecektir ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|