|
|
Konu Araçları |
malzemeleri, nektar, nektarı, toscana |
Toscana Nektarı Nedir ? Toscana Nektar Malzemeleri |
12-23-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Toscana Nektarı Nedir ? Toscana Nektar MalzemeleriToscana İtalyanın bir bölgesinin ismidirToscana ismi burdan gelmektedirToscana mutfağı, zeytinyağıyla hazırlanmış sebze yemekleri, tahılları, et yemekleri ve tabiki şarabıyla bir yemek festivali gibidir
Toscana Nektar Malzemeleri 2 avuç dolusu (yaklaşık 30 adet) çekirdeksiz üzüm Sapları ayıklanmış ve ikiye bölünmüş 2 taze incir 1/2 limon suyu Üzüm suyu ve inciri, limon suyuyla karıştırın Bu reçetede yeşil ya da kırmızı üzüm kullanılabilir Üzümler bağışıklık sistemini güçlendiren, karaciğerdeki zehri gideren ve cildi temizleyen, antiokside edici bir meyve suyu üretir İncirler kabızlık, hazımsızlık, ya da anemiden yakınan insanlar için süper bir yiyecek
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|