![]() |
Temsonsa |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() TemsonsaDoktorlar uyarıyor; TemSonSa send-romuna dikkat! TemSonSa, bayanlarda özellikle de annelerde görülen ‘temizlik sonrası saldırganlaşma’ sendromu ![]() “Bas maa! oraları daha yeni sildim # @*!” çığlıklarıyla nöbetler halindedir ![]() Bu, taa temizlik sırasında başlayan bir agresifliktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşı, boyu kazık kadar olsa da çocuklar Türk filmlerindeki Sezercik gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağdırılan talimatlar, “böyle mi öğrettim ben?” edalı kontrol turları, temizlenen yüzeyi bizzat şahsen tekrar silme ovalama, “el adamı iki günde kapı önüne koyar!” lafları ve ardından tam olarak anlaşılamayan bir dizi sitem-bıdı bıdıyla işine devam ![]() ![]() ![]() Temizlik sonunda anne, tükenip durulacağına, kılıcını göğe doğrultan He-man misali enerji dolar ![]() ![]() Akşama kadar diş fırçasıyla lamba kafası ovalayan, doğum lekesini bile telleyen, süpürgeyi “gez göz arpacık” mantığında kullanan anneye yorgunluktan sızana dek tatlılıkla yaklaşmak, örtüleri kırıştırmamak, paçaları dereden geçecek gibi katlayıp ayak uçlarında yürümek gerekir ![]() ![]() ![]() Aslında kötü niyetli değildirler ![]() ![]() ![]() ![]() Halime Gürbüz
![]() |
![]() |
Cevap : Temsonsa |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Temsonsabu konu bana hiç yabancı değil ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|